esmaspäev, 26. november 2018

HELISEVAD ÖÖD SAAREL- Heli Künnapas


 Kõigest poolteist tundi ja läbi ta saigi, Heli Künnapase lühiromaan "Helisevad ööd saarel" sarjast MÕNI ÕHTU ROMANTIKAT, 8. raamat. Jah, ma olen need kõik läbi lugenud ja kõik on ka mul kodus olemas, ehivad kenasti ( v.a. üks neist, mis pole Heli kirjutatud) mu eriliste raamatute riiulit. Kes veel ei tea siis eriliste raamatute riiuliks kutsun ma seda riiulit (riiuleid tegelt) kus kõik raamatud on pühenduste ja autogrammidega, ja neid on palju-palju. Loen millalgi üle, aga kahtlustan et juba varsti ligi 300!

 Ladus ja romantiline lugemine oli. Minu meelest on just see raamat sarjast kõige romantilisem. Ja hästi eluline on ka, suhetedraamast, millest selle sarja raamatud ka kõnelevad. Heli loomingus on (läbilõikes) kõik ta raamatud suhetest ja armastusest või kiindumusest, kus alati tugevamaks ja domineerivamaks pooleks on naised. Mehed- need ju ongi nõrgem sugupool! Ai, ai, nüüd hakkan saama! Aga nii on. Tampige mind või mutta, aga matriarhaat ruulib. Ammu juba ruulib.

 Kogu aeg kiputakse targutama et erinevused (mehe ja naise vahel, maailmas) köidavad, aga alati see ikka nii ei ole. Kui ikka kaks inimest- mees ja naine, on totaalselt erinevast maailmast, neil on täielikult erinev arusaam elust-olust, maailmast, siis nad ikka ei sobi kokku küll. Midagi peab ühist olema (peale seksusaaltõmbe) mis neid kõidab ja suhet hoiab, muidu on määratud see suhe hukule. Just sellest see raamat kõneleb, vasturääkimisest, teineteise mittemõistmisest, materiaalsetest väärtustest jne...Ühesõnaga, lugege ise, mina lugesin ja nautisin. Paraku selline ongi elu. Ja armastuses ongi esimesel kohal sõprus, su armastatu, mees, naine, partner ... peab eelkõige olema su parim sõber, alles siis saab sündida armastus, kõik muu on armumine, mis on mööduv nähe. Aga armastus ei sure. Olemas ta ikkagi on. Ma tean millest räägin.

 Aitäh, kallis Heli, et täitsid minu elu poolteist tundi romantikaga!

minu eriliste raamatute riiulite raamatud on sellised, pühendustega ...

Rahva Raamatu lehelt:


Raamat

HELISEVAD ÖÖD SAAREL

 0 Google +0  0 Share0

Eliisest ja Sanderist said Akadeemias õppimise ajal parimad sõbrad. Ühiselt jagati rõõme ja muresid ning mängiti hilisõhtuteni viiulit. Sanderiga jagas Eliise kõike seda, mida oma elukaaslase Margusega ta jagada ei saanud.
Ootamatult otsustab Sander asuda saarele viiuliõpetajaks. Sõbra lahkumise järel hakkab Eliise ja Marguse kooselu viltu vedama. Eliise mõistab, et käib oma elukaaslasega täiesti erinevaid eluradu.
Kas taaskohtumine Sanderiga aitab Eliisel oma elu selgemaks mõelda? Või lööb hoopis suuremad mõrad niigi haprasse suhtesse?
,,Helisevad ööd saarel” on romantiliste lühiromaanide sarja ,,Mõni õhtu romantikat” kaheksas raamat. Kõik sarja teosed on eraldiseisvalt loetavad.
ISBN 9789949732104
Ilmumisaasta 2018
Keel eestikeelne
Formaat Pehmekaaneline
Lehekülgi 124 lk
Mõõt 190x130x8 (mm)
Kirjastus HELI KIRJASTUS
Sari MÕNI ÕHTU ROMANTIKAT
Lisamise aeg: 19.11.2018
15.2012.92 €
Kaup kätte: Kiirtellimusega: neljapäev 29.11



26. november. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar