esmaspäev, 27. juuni 2016

Uus tass kollektsioonis!



   Täna paistab Pärnus päike, vähemalt minu jaoks. Tegelikult ma väga armastangi sooje ja vihmaseid ilmu, just sellised ilmad on minu päikeseilmad.

  Pole just igapäevane, et fännid sulle kingitusi teevad, kuigi aega-ajalt tuleb ka seda ette. Täna jõudsin ma lõpuks kesklinnas ära käia, sest juba üle nädala ootas mind Hommiku tänava postipunktis uus tass, koos imelise kirja ja kaartiga Triinult. Siirad ja suured tänud sulle, hea hing! Tegid mu päeva päikeseliseks!

  Kes veel ei tea siis võtku teatavaks, et kogun erinevate linnade, külade ja riikide logodega tasse. Reegilina vahetan neid oma romaani SEGAVERELINE vastu. Kui lähete reisima ja teie pagasisse mahub üks pisike tassike, oleksin väga tänulik. Veel tänulikum oleksin, kui neid mahuks lausa 2 (ühesugust), sest ka mu maailma parim sõbranne kogub tasse. Aitäh!

  Tass on väga maagiline ja toodud Otepäält. Triinu väisas Otepääd ja ostis mulle seal kõige uuema tassi, mis pani mind kohe googeldama ja Otepää kivilabürindiga tutvuma. Olen ise kunagi paaril korral küll Otepääl käinud, energiasamba juures ja hotellis Bernhard, kuid kivilabürindist ei teadnaud ma tänaseni midagi. Nüüd tean.

   Googeldades sain veidike informatsiooni ja kopeerin ka siia:

Otepää kivilabürint

Otepää kivilabürint on endise hiiemäe osa, tugevalt maaenergiaga laetud väepaik.
Labürint koosneb 2 objektist,  Kuldlõike spiraalist ja Chartresi labürindist. Spiraal annab rahu ja tasakaalu inimese närvisüsteemile. Labürindis mõjutavad inimkeha paralleelselt 2 jõudu – maakiirgus ja kosmiline kiirgus. Labürint on Prantsusmaal Pariisi lähistel asuva maailmakuulsa Chartresi labürindi koopia, mis koosneb 11 rajast, on 11 m lai ja 500 m pikk.
Labürint on kasutatav aastaringselt.

Rohkem informatsiooni saate SELLE lingi alt. 


27. juuni. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar