kolmapäev, 15. juuni 2016

Castingu kutse meeleolus Kaur Riismaaga kohtumisõhtule



  6. hooaja kirjandusõhtud Pärnus, kohvikus Versus lõppesid täna. Kohtumiseni 7. hooajal, ehk siis oktoobri kuus!
  Täna oli Versusesse tulnud üle paarikümne inimese. "Pärnu parimad kirjanikud on vähemalt kohal," lausus (:)kivisildnik, kes aasta algusest on olnud väga hea õhtujuht nendel kirjandusõhtutel ja minu parem käsi. Tegelikult korraldamegi nüüd neid juba koos, sest linn veidike toetas meid ja sellepärast on õnnestunud kohale saada ka tipptegijaid, näiteks Kaur Riismaa, Jürgen Rooste, Indrek Hirv jt...Selle raames korraldasime ka kohalik luulevõistulse, ehk siis "Miss ja Mister Poeesia valimised."

  Täna oligi põhimõtteliselt kirjanik ja poeet Kaur Riismaa autoriõhtu. Tema sulest on ilmunud kokku 8 raamatut ja peagi on lisa oodata. Kaur on noppinud oma teoste eest ka palju kirjandusauhindu. Mina olen tema loominguga tuttav  umbes 10 aastat, sest juba siis oli ta mu üks lemmikuid poognas (kirjanduslehekülg). Kauri lood on elulised ja kohati kuidagui haprad, hingatagi ei julge. Esitlus on ka nii perfektne, ta oskab rahva kuulama panna. Mina olen vahel mõelnud, et Kaur on vana hing, talle on antud teadmised ülavalt poolt ja ta oskab neid väga veenvalt oma teostes kasutada. Saime teada, et kirjanik on kolinud maale ja ehitab. Eks ole ennegi suurlinn väsitanud loomeinimesi, sest pidevalt tähelepanu kekspunktis olemine on kurnav. Ühesõnaga tänane õhtu oli igati meeldiv, Kaur Riismaa ja Jaak Känd esitlesid ka Einar Ojaranna luuleraamatut, sest viimane ei saanud ise tulla.

  Sellel korral oli väike aftekas ka Veerevas Õlus.
Tänud kõikkidele meeldiva kirjandusõhtu eest!
Leonora ja Jaak

Jaan ja Kaur

Sven ja Leonora

Raul ja Sven

Sven, Kaur ja Anneli

Leonora, Eve, Jaak, Sven

Raul ja Kati

Elis, Johanna-Mai Vihalem (2015 a. Luulelahingu võitja),,,,ja esiplaanil Miss Poeesia Pärnu 2016 Merike Adele Mee

Anneli, Elis, Merike


Sven, Kaur, Anneli

Eve, Jaak

tegeime neljapealise selfi :) Kaur on pealik

Jaak ja Leonora

Jaan Tammsalu



P.S. Vahetult enne kirjandusõhtule sõitmist sain ma kõne, et mind oodatakse teisipäeval Tallinnasse castingule. Hoidke mulle siis pöialt! ;)


15. juuni. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar