laupäev, 4. juuni 2016

Omamoodi Feng Shui

tegelikult on mu kardinad türkiissinised ja liblikas nendel sama värvi, türkiissinine- minu lemmikvärv 


      Kuhu ma eile kadusin? Vabandust, telefon oli kotti jäänud ja kodus toimus suur uborka, ehk siis aknapesu. Suur juuni juba käes ja minu aknad,( mis polnud ilmselt aastaid pesu saanud) ootasid pesemist. Elan ju sellises kohas, kus ka nr 14 buss pidevalt mööda sõidab ja maja on vana ning hõre, tolm tuleb akende vahelt läbi. Kes veel ei tea, kolisin siia alles aasta algul.
   Eile poolvennaga küürisime nii, et magama sain alles kell 3 öösel. Jah, tegelt alustasime ka suhteliselt hilja, sest päevakuumaga on võimatu ennast liigutada, kuigi just päeval avasin ma esmakordselt toaknad, sest siiani olin elamist tuulutanud vaid välisukse kaudu (uks päevläbi lahti), sest pelgasin vanu aknaid avada. Jah, raamid on tõesti kõverad ja klaasid vajunud ning puupunnid (kutsutakse teisiti) nende sees mädad. Poolvend lubas millalgi aknad eest võtta ja uued punnid panna, sest hiigelsuured vahed on sees. Kui ta eile vana värvi maha kraabitud tolmu väljaspoolt akent puhus, tuli see kõik tuppa. Aga varsti värvime raamid ja paneme kummiteibi vahele.
tegelikult on pitskardinad kollased, aga värv mängib. selles riiulis autogrammidega romaanid ja teised proosaraamatud

Germo armastab oma tuba :)

köögiaken paistab ka nüüd läbi ja õhutusaken on ka avatud

  Omamoodi Feng Shui päev oli eile, kuid see jätkub täna. Olen pisteliselt ka siin olemas ja meilile tulnud kolmele pikale, sisukale ja heasoovikele kirjadele vastan õhtul.
  Nagu näete, ka liblikal meeldib minu aknakardinal nüüd peesitada.
Ahjaa, eile sain grupist "Annan ära Pärnus" endale lõpuks ka raamaturiiulid, otsisin neid kaua, poes on liiga kallid, ning just sellest grupist leidsin ning olen väga tänulik. Kinkisin vastu oma raamatu Segavereline, sest kinkimisrõõm on kõige suurem rõõm :)
 Ühesõnaga, päris mitu tundi kulus ka raamatute sorteerimisele, tolmu võtmisele ja riiulitesse asetamisse. Näiteks Ji kirjastuse raamatud on mul kõik eraldi riiulitel, autogrammide ja pühendustega eraldi riiulitel, luuleraamatud eraldi...jne.
   Meie kodu on imeline koht elamiseks! Oleme siin õnnelikud.


4. juuni. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar