teisipäev, 28. juuni 2016

Heliline hommik pulmakutsega



    Millal sina viimati pulmast osa said? Kui hakata meenutama, siis mina käisin viimati pulmas veneaja lõpus. Aga juba paari nädala pärast avaneb taas võimalus pulmadest osa saada, Heli ja Herlendi pulmadest, mille kutset kallis Heli mulle täna toomas käiski. Igal juhul väga armas hommikuäratus. Aitäh!

  Kuidas kulgeb Helil ja Herlendil pulmade korraldamine? Seda kõike saad lugeda Heli blogist Minu ilus elu maal.

  No, ja nüüd vajutan paanikanuppu. Mida panna pulma selga? Olen saatesarja "Minu imeline muutumine" muutuste ootel. Kõik mu riided on mulle viimase poole aasta jooksul väikseks jäänud ja uusi ka ei raatsi osta, sest kavatsen poole enda kaalust kaotada. Mida teha? Uhh! Tossus ja sportriietuses ju ometi pulma ei lähe, nagu ka teatrisse ei mitte, kuigi viimastel aastatel käiakse teatris ka "töölkoduspuhkehetkel" riietega. Tegelikult ei ole ma aastaid ka kingi kandnud just kehakaalu pärast ja ...Neid agasid on mitu. Ka kleidid ja seelikud on haruldased minu seljas ja seda ka just kehakaalu tõttu. Peenususteni ma lahkama ei hakkaks, sest ülekaaluline teab nii ehk naa milline piin on kanda suvesooja ilmaga kleiti või seelikut...Paras peavalu on nüüd sellega, kuigi pulmi ootan ma väga, sest mul on ülihea meel, et saatus (juhtumisi on selles suures osas süüdi Kati Saara Vatmann) meid Heliga kokku viis, sest olen temas leidnud endale ühe armsa, üliausa, julge  hingesugulasest sõbra, kellega läheks luurele ka vaatamata ilmale.

   Heli ise on hetkel haige, aga hoiame kõik talle pöialt ja saadame positiivset ja tervendavat energiat, et ta terveks saaks, sest maailmal on teda väga vaja. Mina saatsin oma terevndavad pakikesed teele juba hommikul ja teen seda veel mitmeid kordi päevas. Pealgi algav Uulu laager vajab teda, ta armas pere vajab teda, kõik me vajame teda, aga ikka tervena.



  Loomulikult ei saanud ma ju pildistamata jätta, aga andke andeks, unisena tehtud pilt on parajalt unine ka ise, aga ikkagi Heli!


28. juuni. 2016.a.
Vana-Rääma

 

2 kommentaari:

  1. Humana ja teised kaltsukad aitavad kui eriti investeerida ei taha, suuri numbreid piduriideid olen just sealt leidnud.
    PS! Kui kuumaga seeliku all kintsud kokku kipuvad hõõrduma siis lühikesed retuusid (puuvillane, et higistama ei ajaks) või midagi sarnast alla.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jah, Humanast võib tõesti midagi leida. Seal suhteliselt korralikud riided. Seeliku alla retuuse kannan ka mina. Tänud! :)

      Kustuta