laupäev, 11. juuni 2016

Aastaks Inglismaale lapsehoidjaks

noorkirjanik Karina Louisa Puht


   Vahel teeb elu keerdkäike. On need halvad või head, seda me alati ette ei tea, aga aken tulevikku (maailma) on avatud ja, kui sisetunne ütleb, et tuleb minna, siis tuleb minna.

  Täna istusime kohvi/tee tassi taga noorkirjanik Karina Louisa Puhtiga, kes juba vähem, kui nädala pärast sõidab aastaks ajaks Inglismaale lapsehoidjaks. Ütlen ausalt, kui mina oleks nii noor, läheks ma samuti. Iga kogemus tuleb elus kasuks ja veidikeseks kodust eemale saamine avardab kindlasti silmaringi ja usun, et Louisa tuleb tagasi suurema kogemustepagasiga. Pealegi loodan ma väga, et ta saab seal ainest oma järgmiste romaanide kirjutamiseks, sest tema debüütromaan "Võidetud tüdruk", mille kordustrüki alles Heli kirjastus välja andis, müüb edukalt. No, ja saladuskatte all ütlen, et tegelikult on noorkirjanikul juba uus romaan kirjutamisel.

  Mis plaane meie täna pidasime? Vaat, ei ütle! Jään salalikuks ;) Iga asi omal ajal.
Igal juhul hoiame me Germoga pöialt Louisale, aga me näeme ja ma veel kirjutan temast, enne, kui ta läheb.

siin hoiab Louisa käes Germo lemmiknukut lapsepõlvest, neegripoissi. aga Louisa ise läheb Eesti lapsi hoidma :)

Tema debüütromaaniga saate tutvuda SIIN. Väike tutvustus ka siia:

Nende kaante vahele on köidetud noore autori esmateos, mis haarab kaasa oma lennuka tegevusega ja ei lasegi enne lugejat oma haardest vabaks, kui raamat saab lõpuni loetud.Kiired autod, rohkelt adrenaliini, suhtedraama ning armastus esimesest silmapilgust - kõik see on siin olemas.


Loe ka SIIT hiljuti aset leidnud raamatuesitluse kohta!


11. juuni. 2016.a.
Vana-Rääma

2 kommentaari: