pühapäev, 19. juuni 2016

Leia pildilt Germo

leia, leia pildilt Germo


  Pärast mitmepäevast vihmasadu ja raju tormi, kui päike on Pärnusse taas pesa teinud, on patt koduseinte vahel istuda. Ja pealegi on mul värskes õhus palju kergem hingata, kuigi tänaseks olen nohust prii. 4 päeva ravitsesin ennast nurmenukutee- ja kuusekasvutinktuuriga, ei mingeid tablette ega apteegirohtusid. Oma kätega, väe ja armastusega korjatud ravimtaimed on kõige tõhusamad ravimid. Germo paranes 3 päevaga, mina 4 päevaga. Muidugi kuusekasvutinktuur (värsked kuusekasvud ja viin) on päris krepka ja kibeda maitsega, aga väga hea antibiootikum, koos nurmenukuürdist tehtud teega. Katsetage teie ka, kui mõni haigus ligi peaks hiilima.
 
  Muidugi tegime täna pattu ka, sest imelise ilma juurde kuulub ju šašlõkitamine. Ja pealegi ma ei teagi millal ja kas mul seda šašlõkitamise võimalust tuleb, aga see selgub teisipäeval Tallinnas.
  Tänavu tuleb hea õuna- pirni-, mureli-, ploomi-, kreegi jmm...aasta. Juba praegu on puud viljadest lookas. Minu jaoks on see väga hea, sest sellest elamises on mul panipaik olemas ja kavatsen palju hoidiseid sisse teha. Isegi pisike pirnipuu on pisikesi pirne täis, mis on armsalt taeva poole suunatud. Mureleid juba sõime, sest mõned olid valmis.

  Nüüd teen väikse vitamiinipommisalati valmis, kõrvale tatraputru ja asun kirjutama, sest inspiratsioon on taas tee minuni leidnud. Minge jalutama, kes te täna veel õue pole jõudnud. Mõnus ilm on. Vähemalt Pärnus.

peotäis vitamiini

Germo aia taga pingil, oma lemmikkohas...



pirnid vaatavad taevasse...

õunu on sellel aastal ohtralt



19. juuni. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar