pühapäev, 1. mai 2016

Imeline mai on käes



   Meile Germoga algas mai kuu väga kenasti. Kui viimastel päevadel oleme natuke söögiga tagasi tõmmanud, menüüs on olnud enamasti salatid ja pudrud, siis täna sai patustatud. Aias päikese käes oli lausa kuum suvepäev. Isegi Kiti ei suutnud päikese käes lamada, vaid otsis varjulist kohta ja viimaks leidiski lemmikkoha kasvuhoone katusel.



   Homme hommikul lähen järjekordselt ateroomi siduma ning plaanin mõne nädala eest pooleli jäänud jalutusturneed jätkata. Pooleli jäi ta ju ühest küljest sellepärast, et astusin jala välja. Teisalt läks ateroom põletikuliseks. Nüüd aga tunne ennast juba inimesena ning ootan kannatamatult päeva millal sidumistoas üteldakse, et võin juukseid pesema minna. Reedel veel ei lubatud.

  Lisaks istutasin täna osaliselt toalilli, kuid paljud alles juurduvad.
Päeva lõpetuseks tänan Evet ja Küllit, ning Ursulat ja ta kaasat, kes leidsid aega korra läbi astuda, ning mitte tühjade kätega. Kunagi ehk õnnestub valmistoodangut näidata ;)

  Aga peagi lähen voodisse, sest möödunud öö jäi poolikuks teatavatel asjaoludel, aga on ju nädalalõpp ja isegi hostelites peetakse pidu. Olen ju tegelt ju öölane. Homme ehk jaksan Heli Künnapase raamatu lõpuni lugeda, sest nädalavahetus on kiire olnud. Ja Leonora Palu debüütluuleraamat vaatab mind ka juba igatsevate silmadega.

  /hea õrritada vastu ööd toidumenüü piltidega/


1. mai. 2016.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar