neljapäev, 5. mai 2016

Vahel tuleb ka endale mõelda...



   Täna käisin ennast lille löömas. Vahel tuleb seda lihtsalt endale lubada. Suvel saab juba 2 aastat ajast, kui ma Melani juurde nn katsejäneseks läksin. Täna lasen ma teha nii kulmud, kui ripsmed Melanil. Üks käimine ja...Näo värvi ärge vaadake. Arvestades sellega, et homme saab mul viimasest juuste pesemisest 4 nädalat mööda, polegi ma veel näost väga lapiline. Tavaliselt pesemata juuksed ärritavad mu näonahka. Hetke olukorras tänan kõigevägevamat, et mul on kuivad ka kahused juuksed, vastasel korral oleks need juba ikka väga rasvased. Loodan, et paari nädala pärast siiski lubatkse neid pesta. Eks homme kuuleb ja näeb, sest lähen taas ateroomi siduma.

Melanie rimpsmepikenduste fb lehekülg on SIIN ja hinnakirja panen ka siia. Julgen soojalt soovitada (kuigi ma ei tea kuidas ta hetkel aegadega lood on, sest kliente on tal väga palju), sest Melani lihtsalt teeb head tööd.

Armsad kliendid, 
tuletan meelde, et minu juurde tulles võtke kaasa (võimalikult täpne) sularaha. Kaardiga tasuda ei saa. Kui on soov ülekandega maksta, tuleb tehing teostada ENNE ripsmete paigaldust või kohapeal. Ülekande puhul tuleb raha kanda OÜ Allemande pangakontole, mille a/a on EE601010220252164221. Raha puudumisel tööd ei teosta! Selgituseks vastavalt kas ripsmed ja/või kulmud. 
Hinnakiri on endiselt sama: 
Klassikaline paigaldus 25€
Klassikaline hooldus 20€
Volüümide paigaldus 35€
Volüümide hooldus 25€
Kulmud 5€
Aja tühistamisest teatage vähemalt päev ette, väga kurb on raisata 2 tundi oma ajast oodates. Korduvalt esinenud aja tühistajaid enam ei teeninda.



5. mai. 2016.a.
Vana-Rääma

4 kommentaari:

  1. Margit, kallis! Sa oled lihtsalt nii suurepärane inimene! Mitte, et Sa mulle ripsmete eest raha tood, vaid selle pärast, et Sul on nii suur süda, olen nii aus ja heatahtlik! Ma imetlen Sind ja Sinu olemust! Kallistan hästi kõvasti!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oletan, et sa oled Melani? :D Aitäh, Melanikene! Sinuga on nii põnev alati vestelda, isegi valust saab pai :D Aitäh, et olemas oled! Kallid vastu :)

      Kustuta
  2. Seda Margit on.Aus ja heatahtlik.Lisaks vägagi positiivne ja elurõõmus:)

    VastaKustuta