laupäev, 25. jaanuar 2020

Šamaanirännak Kotkasule ja huntidega


 Täna (25.01.2020) kell 12.00 - 15.00 toimus Pärnus Concordia Salongis šamaanirännak Kotkasule ja huntidega.

 Tänud, hea Heli - Mall, et sa selliseid üritusi korraldad! Oli ülimalt vinge elamus! Uute kohtumisteni!

 Tänud, hea Evald, et sa pärnatakel nendest väekatest üritustest osa võimaldad saada! Olen nagu duracell, ei taha paigal püsida :) Ja muidugi kogemus ja elamus kõnelevad enda eest, aga sellest kõigest kirjutan juba ajakirjas "Müstilised lood."

 Head osalejad, jagage Kotkasulega oma kogemusi ka siin fb-s, me teeme nendest ajakirja artikleid ning kunagi jõuavad need ka Kotkasule raamatusse. Kui tahate anonüümseks jääda siis selle võimaldame. Nimed ei olegi tähtsad, tähtis on kogemus.

 Lisan tänased fotojäädvustused siia blogisse. Kui avad blogipostituse ja vajutad fotole, läheb see suureks. Nii saad endale alla laadida. Kui hakkama ei saa, kirjuta mulle fb postkasti ja saadan need sinna. Aga palun, kui fotot kasutate, pange alla ka minu nimi, sest need lähevad ka ajakirja, nagu tänase ürituse fotod või foto, selle otsustab juba juhtkond. Aitäh!

 Juba veebruari numbris, ajakirjas "Müstilised lood" on artikkel ühest tervenemisloost, mille "peategelasteks" on tervendaja Kotkasulg ja Janno, kelle Kotkasulg terveks raviks. Järgmise nädala lõpus ilmub veebruari number, olge valvsad!
 Lisaks kirjutan seal veel ühest tuntud persoonist, kes näeb unes asju ette. Siinkohal jään hetkel kidakeelseks. Ja üks mu novell on ka seal.
  Igakuiselt teen koostööd selle ajakirjaga ning kirjutan sinna ka tervenemislugude sarja, millest hiljem koostan raamatu. Sestap ootan tervendajatelt tervenemislugusid, millest põnev raamat kirjutada. Tingimuseks on muidugi see, et tahan intekat nii tervendajalt, kui ka tervenejalt ( tervenenult)- mõlemalt osapoolelt. Nii lihtsalt on ausam.

 Aga nüüd tänane imeline päev pildis!
kohe tõuseme lendu :)
veel üks grupipilt
Kotkasulg
Concordia Salong
niisiis ...
Erika on modell, et saakiste aimu mis toimuma hakkab :)
hundid on ka kohal
kõik peab paigas olema
viimane võimalus jäädvustada...
valmistume rännakuks ...
mede gäng :)

lõviukutsikad :)

Armastan!

25. jaanuar. 2020.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar