teisipäev, 14. jaanuar 2020

SENSITIIVSUS- JA SUHTLEMISTREENINGUD - Ingvar Luhaäär


  See õhuke vihik sai taas üle aastate läbi loetud. Tegu on ühe Intuitiivteaduste kooli õpperaamatuga, mille on välja andnud Tallinna Intuitiivteaduste Kool ja autoriks Ingvar Luhaäär.

 Jah, algajad saavad siit võibolla üht koma teist kõrvataha panna, minulegi tuli nii mõnigi teema ja harjutus tuttav ette, sest 20 aasta eest sai just selles koolis õpitud. Siis oli minu avanemisaeg. Ega miski mööda külgi alla ei jookse, kui sul on huvi alternatiivmeditsiini, esoteerika või vaimumaailma vastu. Võta ja loe!
 Raamatus on ka tsitaate ja arvamusi tuntud tegelastest. Näiteks:

William C.Shutz kirjutab oma raamatus "Rõõm"(Joy):
"Rõõm on tunne, mis sünnib kordaminekuist eneseteostuses. Kuidas suurendada rõõmu endas? Kahjuks peab esmalt suure osa energiast kulutama selleks, et vabastada end rõõmu tundma, et saada vabaks süü, häbi, kimbatuse ja läbikukkumise kartusest. Tuleb lahti saada purustavaist ja blokeerivaist mõtteist-tundeist. Need kõik on sellise inimese probleemid, kes uurib iseennast, oma vahekorda teistega, ühiskonnaga ja loova algega endas."

Välja on joonistatud ka Johari aken, mille nimi on tuletatud selle autorite Joseph Lufti ja Harry Ingrami eesnimedest.
 Ja palju, palju muud... Kui on huvi- loe!

Tutvustus:

Sõjajärgseil aastail tekkis Ameerika Ühendriikides uus, tänapäeva linnakultuurile iseloomulik nähtus, mis on praegugi alles kujunemisjärgus – sensitiivsus- ja suhtlemistreeningud.
Tekkis see mitme erineva impulsi liitumisel: suurema efektiivsuse taotlus juhtimissfääris, huvi inimese vaimsete võimete väljaarendamise vastu.

Sensitiivsus- ja suhtlemistreeningud

32-leheküljeline tavaformaadis ja pehmes köites raamat

14. jaanuar. 2020.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar