neljapäev, 9. jaanuar 2020

VARJATUD TERVISEVALEM - Jüri Lina


  Jüri Lina poolt kirja pandud raamat "Varjatud tervisevalem" sai taaskord üle loetud. See foto siin peatsis on teise täiendatud trüki kaanefoto, aga minul on esimene trükk, üleni punaste kaantega, välja antud 1999. aastal kirjastuses "Referent" Stockholmis. Eks iga uue variandiga ta täiendas seda raamatut. Niisiis, oman seda juba eelmisest sajandist aga lugenud polnud aastaid. Nii hea kui sul on kodus suur raamatukogu!

 Nagu raamatu pealkiri juba kõneleb, kajastab raamat terviseteemat, kuidas meie organism vajab vitamiine ja minerale, kuidas on igasugused vaktsiinid tervisele lausa eluohtlikud, millist haigust millise vitamiiniga ravida jne... igas mõttes väga õpetlik raamat, mis võiks kõigil kodus olemas olla.

 Lina kirjutab sellest, kuidas me ise oma tervist rikume, ülistab magneesiumi ja hoiatab, et suhkur on hullem kui alkohol ja tubakas. Lisaks saab siin aimu sellest kuidas flour tervist laastab, vaktsiin karuteene teeb ja palju, palju muud.

 Eelmise sajandi lõpus käisin minagi kunagi Jüri Lina raamatu "Skorpioni märgi all" esitlusel aga kahjuks olen selle raamatu välja laenanud ja enam ei mäleta kellele. Kui sina, kellele ma selle laenasin, juhtud lugema, ole pai ja too see mulle tagasi. Aitäh! Ja nii on väga paljud mu raamatud kadunud, sestap ma eriti enam laenata ei raatsi. Mõni on lausa aastakümneid kellegi teise riiuleid ehtimas.

 Mis seal ikka, targa mehe tark raamat, mida soovitan kõigil lugeda!

 Natuke autorist ka:
Jüri Lina on sündinud 13. oktoobril 1949. aastal Nõukogude Eestis. Pärast korduvaid konflikte KGB-ga oli ta sunnitud 1979. aasta aprillis siirduma Helsingisse ja samal suvel edasi Rootsi.
 Eesti Raadio, "Ameerika Hääle," "Vaba Euroopa" ja Top-raadio vahendusel on eetris kõlanud umbes pool tuhat Jüri Lina koostatud saadet ja saatelõiku. Ta on avaldanud rohkesti tõlkeid, artikleid ja arvustusi nõukogudeaegses ajakirjanduses kuni avaldamiskeeluni 1975. aasta kevadel.

 jne....

Rahva Raamatu lehelt:RAAMAT

VARJATUD TERVISEVALEM

Autor: JÜRI LINA
 3 Google +0  0 Share0
Jüri Lina raamat Varjatud tervisevalem teine, täiendatud trükk (160 lk, kõvad kaaned)  raamat vahendab ametliku statistika taustal kokkuvõtvalt üha uusi teatavaks saavaid võimalusi, kuidas säilitada ja parandada tervist. Siin saavad keset propagandamüra sõna kriitiliselt mõtlevad arstid, kes tutvustavad oma jahmatavaid avastusi.
Lugejat püütakse veenda, millised saatuslikud tagajärjed võivad olla hädavajaliku informatsiooniga manipuleerimisel.
Uues, täiendatud trükis on rohkesti tähelepanu pööratud varjatud informatsioonile, sealhulgas üli-tähtsa D-vitamiini kohta, mis muu hulgas suudab takistada vähkkasvajate  vohamist.
Tuleks hoiduda kahjulikke aineid sisaldavatest toitudest ja jookidest. Ohtlikumatest on kogumikus juttu: fluorist, aspartaamist, naatriumglutamaadist, olestrast.
Käsitletakse ka vaktsineerimiskahjustusi ja hoiatatakse muudegi ohtude eest.
Ennekõike näitab see raamat, kui tähtis on mineraalide ja vitamiinide tasakaal inimorganismis.
EAN2220000000237
ILMUMISAASTA2009
KEELeestikeelne
LEHEKÜLGI160 lk
MÕÕT210x144x15 (mm)
LISAMISE AEG:22.09.2009





9. jaanuar. 2020.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar