teisipäev, 28. jaanuar 2020

NÄOJOONTE LUGEMISE KUNST - Boye Lafayette De Mente


 Juba umbes 20 aastat tagasi hakkasin huvi tundma inimeste näojoonte tõlgendamise vastu. Nii saigi sajandi algul endale soetatud Boye Lafayette De Mente raamat "Näojoonte lugemise kunst."

 Tegelikult on mu üks õhem raamat ka täitsa olemas, aga juba ligi 20 aastat külapeal. Ole hea ja too see tagasi! See on ka üks põhjuseid miks ma ei taha eriti oma raamatuid välja laenata, paljud ongi jäänud võõrsile, aga tahaks ju taaslugeda.

 Kui paljud usuvad ja oskavad näojoonte järgi inimest "lugeda" seda ma ei tea, aga ise alati vargsi jälgin näojooni ja panen enda jaoks asjad paika, n.ö. salvestan mällu ja olen täheldanud, et sellel lugemisel on tõepõhi all. Eriti just nina on minu jaoks kõige kõnekam. Ja loomulikult silmad.

 Kui sinagi tunned näojoonte tõlgendamise vastu huvi, loe seda raamatut, soovitan!

 Näiteid raamatust tuua on raske, sest ma ei saa neid näojooni siia joonistada. Jah, raamatus on ohtralt ka illustratsioone.

 Näojoonte lugemine on sama vana kui inimkond. No näoilmete järgi oskame vähemalt tõlgendada inimese meeleolu. Pole ju raske? Aga see ei ole kõik.
 Alguse sai see kunst Hiinas, Jaapanis ja Koreas. Nendes maades oli näojoonte lugemisel väga suur roll.

 Aga kui tõesti tunned sügavat huvi siis loe ise!

Tutvustus:Näojoonte lugemise kunst

Avastage inimnäos peituvad saladused

Kujutlege, kui palju te võiksite teada saada, kui oskaksite inimese näojoonte hoolika lugemise põhjal hinnata tema iseloomu, tervist, õnne, ühiskondlikku seisundit, seksuaalset sarmikust ning eluea pikkust.


Hiinas ja Jaapanis on näojoonte lugemine auväärne analüütiline tööriist, mida kasutatakse äriga seotud otsuste langetamisel, abielude sõlmimisel ning partnerlus- ja sõprussidemete hindamisel.


«Näojoonte lugemise kunst» pakub kiire, praktilise, kergesti mõistetava ja hõlpsalt rakendatava sissejuhatuse näojoonte järgi ennustamise põhiprintsiipidesse. Raamat on rikkalikult illustreeritud kümnete näidistega, mida lugejad saavad kasutada selle järjest enam poolehoidu võitva tegevuse omandamisel ning oma sõprade, kolleegide ja lähedaste analüüsimisel.



28. jaanuar. 2020.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar