neljapäev, 30. jaanuar 2020

Ajakirjade veebruari numbrid on ilmunud


 Niisiis! Mingi tunne sundis mind vastu ööd postkasti piiluma ja seal need olidki, ajakirjade "Müstilised lood" ning "Saatus & Saladused" veebruarikuu numbrid. Aitäh!

 "Müstilistesse lugudesse" kirjutasin Janno tervenemisloo, millest olen eelnevalt facebookis ka juttu teinud. Tervendajaks oli šamaan Kotkasulg. Aitäh, poisid, mul oli au teiega üks imeline pärastõuna veeta! See oli minu jaoks väga südamlik ja põnev. Just selliseid lugusid kirjutan ma meelsasti. Uute lugudeni ja oleme ikka terved!

 Lisaks kirjutasin "Müstilistesse lugudesse" ka artikli strippar Marcona tuntud Marco Tasasest., kes näeb (unes) ja tajub (ette). Lahkame ka tõika, et paraku on inimesed eelarvamustega ega suuda aksepteerida kaasinimest sellisena, nagu ta on. Aitäh, sõber Marco, selle ausa ja põneva dialoogi eest!

 Ajakirja "Saatus & Saladused" veebruarikuu numbris kirjutan Vangast. See pime selgeltnägija on mulle huvi pakkunud juba aastakümneid, artikli kirjutamise idee tuli mõnest paralleelsest võrdlusest Vangaga. Põimisin sinna ka oma tundeid, tajusid ja nägemusi. Lugege!

 Lisaks saatsin sama ajakirja rokkbändi KÕU liikme Margus Linnakivi luule, kes armastab põnevaid luulelugisid sepitseda. Aitäh!

 Kui ka sinul on mulle mõni müstiline, maagiline või eluline lugu pajatada, võta minuga julgelt ühendust juba täna!

 Juba kuu aja pärast saate lugeda lugusid šamaanirännakutelt Kotkasulega, olge valvsad!

 P. S. Ootan luuleveergu järgmise autori luuletusi. Selleks köida faili umbes 5 luuletust, kirjuta tutvustuseks mõned red endast ja lisa ka foto. Nii võid leida ennast juba ajakirja "Saatus & Saladused" märtsi numbrist! Tänud ette!

Nüüd ka mõned fotojäädvustused.
Janno tervenemine
nägija Marco
mõtisklus Vangast
Margus Linnamägi luule

30. jaanuar. 2020.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar