laupäev, 9. november 2019

Uue lasteraamatu sünd+uus laul minu sõnadele!



 Jah, juba eile ta sündis, minu uus lasteraamat aga samas esimene lasteluuleraamat "Lätsule." Sellest on palju lustakaid ja õpetlikke luuletusi, kirjutatud trükitähtedega ja raamat ei ole paks. Ma olen seda meelt et väiksematele lastele kirjutatud raamatud ei tohi olla paksud.

 Suured tänud Hea Tegu kirjastusele, Vallole, Janale ja Irenele. Te olete kallid!

 Minu käest saate soodsamalt seda raamatut osta, sest Rahva Raamatus hakkab maksma üle 10 euro ja ma ei kujuta ette mis Apollodes maksma hakkab. Aga mul neid väga palju ka ei ole, sestap kiirustage. Väga hea kingitus lastele jõulupakki, sisaldab ka jõululuulet, jõuluvanale hea lugeda. Minu käest otse saad selle endale soetada 8 euro eest ja posti panen 9.45 eest! Raamatud jõuavad mulle koju teisipäeval.

 Jah, seda võivad lugeda kõik, mitte ainult lapsed.
Armas Jana jälle illstreeris. Olen väga, väga rahul. Tegelased on nii ehedad. Minu üks lemmikuim on see päkapikk, kes mööda voodilina aknast alla laskub. Küljendaja ja kujundaja Vallo tõi erinevate luuletuste teglaskujud kenasti kaantele kokku, nii sai põnevam.
 Minu koostöö Irenega jätkub, meile mõlemale tundub see sobivat. See on juba kolmas raamat, mille Irene Õmblus toimetas. Neljas on töös. Aitäh, sõbrad!


 Hommikul ootas mind ka tõeline üllatus, Ester Murrandil valmis minu sõnadele laul, koorilaul. Olen seda vist juba paarkümmend korda kuulanud, üha võimsamaks läheb. Siirad ja suured tänud, hea Ester!
väike noodireklaam :)



Ahjaa, paar raamatut on veel töös, üks neist ilmub jõuludeks aga teise saatuse kohta ma veel ei oska kosta, vast järgmise aasta esimeses pooles. 

8. november. 2019.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar