teisipäev, 19. november 2019

Bellissima


 Vahepeal peab natuke teistest asjadest ka kirjutama. Eriti vajalik info on ju see et ma käisin täna Bellissimas! Okei, okei, tegelikult jäädvustan selle blogisse peamiselt enda tarvis ja muidugi tahan ka Pärnu parimale salongile reklaami teha.

 Niisiis! Pärnu kesklinnas, Ringi tänavas asub Bellissima nimeline ilusalong. Käisin seal täna ennast lille löömas. No, tegelikult oli plaanis lõpuks raamatuports posti viia aga Germo tuletas mulle meelde et mu kulmud vajavad korrastamist. See oli hea meeldetuletus! Raamatud viisin ka ikka posti.
  Tegelikult oleks mul homme saanud Bellissimas käimisest 5 nädalat aga kulmud püsisid kenasti, kuid tuunida on ikka vaja. Ma olen tõesti selle salongi kulmutehnikute Krislini ja Kätlini tööga 100% rahul.

 Kahjuks osades salongides kiputakse ikka siletiga kulme kraapima, kuigi olen öelnud et ma ei soovi. Soovin just kitkumist sest muidu on juba paari päeva pärast mu traadist lumivalged kulmukarvad tagasi kasvanud. Pealegi teevad just Bellissima salongi kulmutehnikud mulle sellise kaarega kulmud nagu ma soovin. Lisaks on seal salongis hea ennast mugavalt tunda, heidad rahumeelselt pikali, uks pannakse kinni ja tehnik asub tööle. Ei ühtegi segavat faktorit! Ei seljaväsimust! Ei...! Ühseõnaga, mugavus ka maksab midagi. Samas võetakse samat hinda ( või isegi odavamat!) mis mujal, kus vaid kraabitakse. Olgu siis juba mainitud et kulmude kitkumine ja värvimine maksab Bellissimas vaid 7 eurot.

 Pärnu kesklinna on sügisel väga vaikne ja rahulik. Ausalt öeldes nägin vaid paari jehoova tunnistajat liikumas, kes muidugi ka ennast või oma usku reklaamima tulid. Inimesi liigub vähe, ei mingit tormamist. Täielik vaikelu! Nii ma mõne foto ka Pärnu sügisest jäädvustasin.

 Ahjaa, eile õhtul, peale kahte tundi voodis vegeteerimist, ronisin välja ja andsin alla, ehk siis haarasin kapilt Taro kaartid, mis seal aastaid tolmu kogusid. Päevakaart näitas et ma peaksin täna midagi meeletut tegema, no tegingi, aga jätan selle tegevuse targu enda teada.
 Kas hakkan igapäevaselt (taas) kaarte panema? Vastusega pean teile pettumuse valmistama, ma ei tegele enam juba aastakümneid aktiivselt ennustamisega ja ei plaani seda ka lähitulevikus teha. Vaid endale laon vahel kui tuleb tunne...
 Las ma siis olla egoist! Mul on hoopis teised plaanid, puhuvad teised tuuled jne...

 Aga aitab tänaseks. Minu armas toimetaja asus mu järgmist raamatut toimetama, pean ennast tema jaoks ka hoidma.
no väike selfi ikka ka ...vaatan...
vaid mina ja Pärnu... :)
novembrikuine vaikelu Pärnus
mugav ja hubane Bellissima!


 Olge terved!
Tema on ka kohal ...
nõndaks...


19. november. 2019.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar