kolmapäev, 20. november 2019

Hämming!



 Kuidas nimetada seda kui saadad lehele artikli, aga nemad avaldavad selle hoopis teise autori nime all?
Peale selgeltnägijate Pärnu tuuri võttis minuga ühendust Maimu Valdre, kes rõõmustas kuidas ta peale Anzoriga kohtumist enam kõndimiseks kepituge ei vaja. Rõõmustasin väga sest minu jaoks on Anzori üks tugevamaid maage. Kirjutasin sellest artikli. Algselt tahtsin seda saata Nelli Teatajale või Müstilistesse lugudesse, aga saatsin siiski Õhtulehte, soovides et see hea uudis varem ilmub. Tänases Õhtulehes ilmuski, aga minu nime pole mitte isegi mainitud! Kuidas nii võib??? Poleks ma saatnud seda sinna, poleks ka seda tervenemislugu tänases lehes!

 Kas ühel ajakirjanikul on õigus teise artikkel võtta ja see oma nime alt avaldada?
Mul on alles artikkel, on alles emailid ja ka fotod. On olemas ka Maimu saadetud fotod, ka kiri, milles saatsin Õhtulehe toimetusele Maimu telefoninumbri, mida Maimu ka lahkelt teha lubas. Ja üleüldse olin igas mõttes mina see, kes Maimu nõusse sai artikli kirjutamiseks.

 100% pettumust Õhtulehe suhtes! Artikkel on ilmunud, midagi ju enam teha ei anna. Mis õigused mul on?

 Siinkohal hoiatan selliste teguviiside eest!

Ja lisan ka artikli, mille saatsin Õhtulehele:

 
Inimene kõnnib taas ilma kepita

  1. novembril jõudsid Selgeltnägijate Tuleproovis osalenud nõiad, maagid, tajujad ja müstikud turneega Pärnusse Nooruse majja.
    Pärnakatel avanes võimalus osa saada ka nendega individuaalvestlusest.
    Pärnumaal resideeruv Maimu Valdre (71), kes on juba haigete parema puusa, vasaku põlve ja kõveraa selgroo tõttu kasutanud kõndimisel abivahendina keppi, tuli kohale sooviga kohtuda Gruusia maag Anzoriga või tajuja Tiinaga.
    Kuna ta ei jõudnud Tiina juurde soovijate järjekorras seista, tuli ta tagasi saali Anzori teraapiatest ja riitustest osa saama. Selleks päevaks oli Maimu kepinajal liikunud juba 9 kuud.
    Anzor kutsus ükshaaval lavale need kelle energiad tööle ei hakanud, üks nende hulgast oli ka Maimu.
    Edasi järgnesid naeruteraapia ja kallistamisriitused. Ka nendest sai pensionipõlve pidav Maimu osa. Jäi väga rahule ja koges endas rohkem energiat olevat.
    Järgmisel päeval liikus Maimu juba ilma kepita, sest abivahend ei tulnud talle üldse meeldegi. Lisaks tundis vanadaam ennast kordi paremini ning teisipäeval käis Pärnus juba ilma kepita. Ka jalad ei valuta.
    Täna tassis memm puid tuppa ja toimetas ka ilma abivahendita , sest tal lihtsalt ei ole seda enam vaja.
    Kui aeg hakkas Nooruse majas otsa saama, lubas Anzor veel Maimuga tegelda ja andis talle oma visiitkaardi. Luges oma keeles loitsu ja ütles et pani memmele kaitse peale. Lahkumist jäi saatma tugev kallistus.
    Proua Maimu tahab tänada Gruusia maag Anzori, kes andis talle uue hingamise ja tõi päikese tagasi päeva.


Margit Peterson

 Andke nõu, mida edasi teha?

Õhtulehe artikkel:  LOE!

20.november. 2019.a.
Vana-Rääma

1 kommentaar:

  1. Ehk mõni targem kommenteerib, mida sellises olukorras teha, aga igati nõme Õhtulehe poolt!

    VastaKustuta