pühapäev, 28. oktoober 2018

MEEDIUM- Olivia Mind


 Kuigi tänane ööd möödus mul MEEDIUMIGA, jätsin ma paarkümmend lehekülge tänaseks lugeda, sest mul on kange tahtmine kohe blogida ja uue kellaaja järgi panin raamatu käest kell 4.05, ei tahtnud enam arvutit avada.

 See on Bestselleri konkursil äramärgitud töö. Jah, mulle meeldib viimasel ajal lugeda igasususte konkurside töid ja ausalt öeldes, ma pole pidanud pettuma. Meil Eestis on palju häid kirjanikke, sestap loengi oma maa autorite loomingut viimasel ajal meelsamini.

 Kui sa tead mis on okultism, reinkarnatsioon, manamine, loitsimine, rituaalid, riitused jne...siis loe seda raamatut. See ei ole ilmselgelt kõikidele lugemiseks, nagu minu romaan "Rist teel."

 Tegu on müstilise ja maagilise krimiromaaniga, mille ridade vahel peidus on nii mõndagi. Ilmselgelt on autor kõike seda ise kogenud, muidu ta sellist raamatut kirjutada ei oskaks. Isegi lugedes tunned ja tajud kogu selle protsessi olemasolu, nagu oleks ise asjas sees. Aga tegelt oledki. Lugeja ongi asjas sees, küll vähem kui autor, aga on.

 Üks Meedium, kes ise ka alles ennast ja oma võimeid avastab, kaasatakse kriminaalpolitseiga koostööd tegema. Kuhu või millesse ta ennast segab ja mis temaga juhtub, seda saad lugeda raamatust. Ja kui sind ajab segadusse reinkarnatsioon, siis ehk guugle aitab. Mina võin öelda vaid nii palju et kes teab ja usub eelmistesse eludesse ja suhtesse teispoolsusega, selle jaoks on raamat selge kui allikavesi. Aga kui sina tunned et ei jaga "sellest maailmast" midagi siis ära üldse veavugi lugema-see raamat pole sulle!

 No minu poolt täielik respekt Olivia Mindile, et ta sellise põneva raamatu kirjutas, aitäh! Jään huviga ootama selle autori järgmisi teoseid.

Rahva Raamatu lehelt: (ülisoodus hetkel!)

Raamat

MEEDIUM

Autor: OLIVIA MIND
 16 Google +0  0 Share0

„Mis siis peaks olema eesmärk?“ vaatas ta mulle küsivalt otsa.
Jäin mõttesse. „Mis sina arvad?“
„Ma ei tea, ma olen uurija,“ muigas ta.
„Mulle tundub,“ laususin ettevaatlikult, „et eesmärk peaks olema mitte ülitaju ja paravõimete kogemusi saada, vaid oma meel puhtana hoida.“
Metafüüsiline teos käsitleb taassündi, inimese teadvust, sensitiivseid võimeid ja eelmist elu. Elu on toonud näitelavale meediumi, teadlase ja politseiniku ning teiste hulgas ka mõne kummalise tegelase. Peategelane Natali aitab uurimisorganeid, kuni ühel päeval kutsutakse ta katsealuseks teaduslikku uurimisprojekti. Sealt alates pole miski enam endine.
„Meedium“ on Olivia Mindi esimene romaan. Autor on saanud õpetusi Tiibeti budistlikelt õpetajatelt ning viibinud Himaalaja mägedes kloostrites; samuti õppinud hiina meistri käe all taiji’d. Õppinud Stockholmi ja Tallinna ülikoolis. Kirjutas ülikooli lõputöö Laozi „Daodejing’i“ tõlkevõrdluse teemal.
ISBN 9789949571802
Ilmumisaasta 2017
Keel eestikeelne
Formaat Pehmekaaneline
Lehekülgi 176 lk
Mõõt 210x148x15 (mm)
Kirjastus PILGRIM
Sari BESTSELLER
Lisamise aeg: 20.02.2017
14.502.99 €
Kaupluses püsikliendile: 2.99 €
Kaupluses: 3.15 €
Kaup kätte: Kiirtellimusega: homme, 29.10





28. oktoober. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar