kolmapäev, 17. oktoober 2018

Väga inspireeriv esmakohtumine kauaaegse, armsa fb sõbraga...



  Ei juhtu igapäev selliseid asju et sa kohtud kauaaegse fb sõbraga päriselus. Meie kohtusime täna Helena Hannaga esimest korda, kuigi oleme aastaid fb-s sõbrad. Helena Hanna sõitis Tallinnast mulle külla ja päev kujunes ülipõnevaks ja inspireerivaks. 5 või lausa 6 tundi kadusid kätte. Tegu on lihtsalt nii põneva inimesega minu jaoks, et võibki jutustama ja kuulama jääda. Aitäh, armas Helena Hanna, et olemas oled!

 Tegelikult pidi Helena Hanna juba eelmisel nädalal mulle külla sõitma aga plaanid muutusid ning täna sai need teostatud. Ja selfitatud sai ka nagu näha. Millest või kellest me rääkisime ja mis "rida ajasime" see jääb minu koduseinte vahele. Uute kohtumisteni!

 Mul on hetkel väga kiire periood, loomeperiood ja kirjatööd on väga palju. Loomulikult ma naudin seda, aga loomeperioodil tahaks lausa telefoni välja lülitada, sest see segab keskendumist ja ma lihtsalt ei vasta kõnedele, sorry. Olen sellest korduvalt juttu teinud ja nii see on. Hetkel on korraga käsil 4 artikli kirjutamine, kahe raamatu kirjutamine, kahe raamatu koostamine ja oma järgmise luuleraamatu toimtemine üheskoos toimetajaga. Seega paluks mõistvat suhtumist ja arusaamist.

 Armas Helena Hanna kinkis mulle 4 inglit. Algul arvasin et 3, aga siis ilmutas ka neljas ennast. Ja ta ei teadnud et ma ka ingleid tasapisi kollektsioneerin. Suur aitäh! Ingleid on nüüd mul kokku 16!

 Nüüd mõned fotod tänasest ja siis tööle.
nii õnnelik oli Germo Helena Hannaga tutvudes :)
Germoga
3 inglikest
ka Margus Oopkabi kingitud Eiffeli torn sai endale paarilise :)
leidsid lambi küljes koha...
uups, neljas ingel ilmutas ka ennast :)

Head!


17. oktoober. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar