reede, 12. oktoober 2018

Kollektsioon täienes lausa 4 tassi võrra!


  Võttis aega mis ta võttis aga lõpuks ta mulle külla jõudis. Triin. Tassidega. Aitäh!
Ma enam ei mäletagi juba kui palju mul neid tasse kollektsioonis on, aga no ikka on. Germo toa sektsioonkapp on neid täis, pean nüüd neljale uuele kohad leidma.

 Kes veel ei tea siis teadmiseks et ma kogun erinevate maade, riikide, külade, linnade jn....logode või linnapiltide, lippudega tasse (kruuse). Ise ma eriti reisinud ei ole, olen vaid Lätis, Rootsis ja Portugalis käinud. Rootsist ja Portugalist tõin ka tassid kaasa. No vahemaandumine oli Saksamaal ja Frankfurdist ostsin ka endale tassi. Sellel paljud Saksamaa linnad ja vapid peal.

 Luban et ühel heal päeval loen need taas üle, endalegi huvitav.

 Kui sina lähed kusagile reisima ja su pagasis on ruumi ühe tassi tarvis, siis tänud juba ette. Ja hind jäta ka meelde. Olen ikka nii teinud et tassihind läheb mu raamatuhinnast maha, kui sa mu raamatu ostad. Ja kui tass on kallim kui mu raamat siis on võimalikud igasugused läbirääkimised, raamatuid mul ju jagub.

 Triin jõudis vahepeal palju reisida, tassid ise kõnelevad kui palju ta pagas mahutas. Eile Gruusiast naastes ilmselt oli pagasis rohkem ruumi, suur ja imekena südamekujuline tass mahtus sinna kenasti ära. Aga saadaval on ka väiksemaid tasse (nagu pildilt ka näete) seega kui ikka ei taha suurem ära mahtuda, siis ka väiksemad on teretulnud. Tõin endale Portugalist ka väiksema, sest see meeldis eriliselt ja hea Maarika oli mulle juba ühel eelneval aastal suure toonud. Nii need kogunevad.

Tass Gruusiast.(Batumi)

Tass Šveitsist

Tass Hispaaniast (Katalooniast)

Tass Mallorcalt (Hispaania)


Olge mõnusad!

12. oktoober. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar