reede, 12. oktoober 2018

Jaansoni rada 131. päev


  Täna hommikul tõustes oli kohe selline tunne et tuleb taas rajale minna. Suvi on Pärnusse jõudnud ja patt on sellise ilmaga toas kirjatööd teha. Olgugi et algul oli plaanis umbes 6 km kepikõndida, läks teisiti. Läbisime Germoga täna 10,1 km. Terve Jaansoni raja ja pealegi. No ma ju ei saa metsast eemale, käisin piilumas et ehk on ühe päevaga ime juhtunud ja mu seenekoht taas seentest tulvil, aga ei olnud. Tühja sest, homme ka ju päev!

 Enesetunne on ülihea, isegi väsimust ei ole, kuigi olen näost punane. Äkki sain sügispäikest? Olgu, olgu, eks see kepikõndimine on suur füüsiline koorumus ja ilmselt olen ikka sellest punane.
  Enne uuele sillale minemist ja peale kesklinna sillat maha tulles käis paremast põlvest mingi väike nõuks läbi, kerge valu, aga möödus kohe. Õnneks on mul kodus magneesiumi tabletid ja igasuguseid erinevaid tinktuure, varsti ravitsen ennast, aga hetkel ootan külalisi, lausa kolme. Põlv valus ei ole ega ei anna ka kuidagi tunda. Võibolla oli see sellest et olen viimasel ajal vähem liikunud, aga võibolla ka sellest et hakkasin peale pisikest pausi liiga aktiivselt liikuma. No igal juhul loodan et kõik on korras.

 Rada oli tervisesportijaid täis. Alati tuleb vastu üks memm kes kepikõnnib, ja ta tuhiseb ikka väga kiiresti. Hämming. Vast kusagil 70 aastane või nii ja kaalu on tal ka parasjagu aga jaksab. Nii hea vaadata.
  Ka lapsi on palju rajal, ilmselgelt kehalise kasvatuse tunnid mööduvad seal sporti tehes.

 Meie Germoga oleme rõõmsad, olge teiegi!

Täna saab siia pisut mahukam fotogalerii:
päike. võrratu Pärnu. kesklinna sild. minek rajale...
jõepromenaad
2 km läbitud....
Germo, sild ja sügis
3 km läbitud...
esimene puhkepaus...
reklaami kah...

uuel sillal
vaade uuelt sillalt
väike puhkepaus...
kolmas silm
6 km läbitud...
ilus...
7 km läbitud...
vaade ehitusjärgus sõudeklubile teiseltpoolt jõge...
8 km läbitud...
9 km läbitud...
kesklinna sillal, peaaegu kodus...

12. oktoober. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar