reede, 26. oktoober 2018

LUULEKEVAD 2018- Eesti Luuleklubide Liit


  Sain loetud luulekogumiku "Luulekevad 2018."
Osalesin ise ka harjumusest sellel konkursil ning ka mu enda 1 luuletus on ära trükitud.
Luulevihik jääb iga aastaga õhemaks ja armetumaks, aga õnneks on sellel korral osanenud ka paljud mu head tuttavad, head luuletajad, sellepärast ma osasid luuletusi lausa nautisin. Kuigi, jah, tase on kohati ikka väga nõrk ja ma ei saagi aru miks osad kirjutised, mida mitte kuidagi luuletusteks pidada ei saa, seal sees on kui tegu pidi olema paremikuga. Kas osalejaid oli vähe? Siis oleks võinud parematelt autoritelt rohkem luuletusi ära trükkida. Igal juhul üle poole vihikust on täis kirjutisi mis ei vasta mingit moodi luuletuse olemusele.

  Ka proosatekst ei ole kohe kindlasti luuletus. Ilmselt pole tahtmist või viitsimist, või on vihik "üle käe" tehtud, luuletusi kenasti luulevormi seada. On ilmunud pika joruna, proosatektina ka need luuletused millest isegi võib riimiluuletuse olemust aimata.

 Aitäh, sõbrad kes te osalesite! Tänu teile on see vihik mulle kohati loetav! Marge Viirg, Jaak Känd, Riina Einasto, Jaan Tammsalu, Tulihobu, Lea Jaanimaa, Pilvi Rahnu, Villem Kutti, Anneli Lamp ja siis tõstaks veel esile Alvi Klaari luuletused hea rütmi poolest ning Hirviö oma. Muidu aga...

 Ja nagu vihiku tagakaanel on kirjas, oodatakse järgmisi luuletusi 15. maiks (2019). "Kuldse Kaselehe" konkurssi enam ei toimu. Loodame et kevadel ikka toimub. Aga kui ei toimu, pole ka midagi katki, ilmselt on asi ennast ammendanud. Samas on lihtsalt põnev osaleda sellistel võistlustel, kuigi vajadust väga ei ole. Aga noorautoreid toob see sahtlist välja, sestap suured tänud Ingvar Luhaäärele.

Kuid hind on ikka väga-väga soolane sellise õhukese luulevihiku jaoks.
järgneb...
sisukord
sisukord

info tagakaanel


 Ahjaa, osalesin ka, 1 luuletus on ära trükitud.

Rahva Raamatu lehelt:
Raamat

LUULEKEVAD 2018

 2 Google +0  0 Share0
Luulevihik sisaldab Eesti Luuleklubide Liidu sellekevadise luulevõistluse paremiku, luuletusi 41-lt erinevalt atorilt. Nende hulgas on nii koolilapsi kui pensionäre.
EAN 9789949493920
Ilmumisaasta 2018
Keel eestikeelne
Formaat Pehmekaaneline
Lehekülgi 52 lk
Mõõt 211x148x4 (mm)
Kirjastus INGVAR LUHAÄÄR
Lisamise aeg: 11.06.2018 
13.10 12.45 €Toodet on alles vähem kui 10 eksemplari!


26. oktoober. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar