neljapäev, 18. oktoober 2018

Üllatusterohke päev

Katrin (Kati), kellest kirjutan ka PETU 3 raamatus ja Germo

   Asjad hakkavad paika loksuma, igas mõttes. Peensusteni ma lahkama ei hakka et mis, kas ja kus, aga täna on kordi positiivsem päev kui siin millalgi. Üldse on see nädal kujunenud ülikiireks aga samas külalisterohkeks, kirevaks ja põnevaks. Aitäh, sõbrad!

 Jah, nagu ma foto juures kirjutasin, on ka Katrin, mu lapsepõlvesõbranna, kes nüüd küll juba kaua aastaid elab rohkem Itaalias kui Eestis, mu lasteraamatus PETU olemas, küll teise nimega ja alles PETU 3. raamatus, aga on, sest me kasvasime koos ühes külas, nii palju on meenutada. Kati tuli jalgrattal meile külla, ei,ei, mitte Itaaliast vaid Saugast, kus asub ta Eesti kodu.

 Mu kooliõde Nele jõuab varsti jalgrattal Pikaverest Portugali. Olen tema pidev jälgija ja kaasreisija :)  Täna naersin Katrinile, (kes on Nele klassiõde) et ta harjutab ka rattasõitu ja varsti kimab Nelele järgi. No on ikka vaprad naised meil siin Pärnumaal, eksole? Kui ma uue ratta saan, hakkan ka sellega kimama, eelmine ei sobinud mulle, müüsin üsna kohe maha. Aga homme tahaks rajale minna, kepikõndima, sest liiga palju kirjatööd ja elu arvutiekraani taga pole enam ammu mulle, tahaks liikuda. Täna küll mõningad kilomeetrid liikusin, sest käin ikka jalgsi. Postimajja oli asja ja sain migratsiooniametist oma uue id kaardi ka kätte, nädalaga sai valmis. Merekale tänud et ta mul selle töökorda seadis, aitäh! Ma olen ju tehnika kohalt number null ja minu jaoks oli ikka väga keeruline sellega panka saamine, mingid bluginad või asjad olid puudu, aga õnneks on Merekas hetkel Eestimaal, seega joppas mul täna mitme asjaga, mitme spetsialistiga.

 Olin aastaid unistanud aktiiksest laualambist ja täna sain selle õnnelikuks omanikuks. Töökorda tegi selle hea Altti, kellele ka siit blogist pirakad tänud, aitäh!

 Eile, 17. oktoobril sündis mu lasteraamatule PETU järg PETU LÄHEB KOOLI, olen üliõnnelik. Kaua oodatud kaunikene nägi lõppeks ilmavalgust, juhuuu! Ja kolmanda osa kirjutamine kulgeb, lisaks mitmele kirjatööle, edukalt. Peaks ilmavalgust nägema juba 2019.aastal.

 Aga muidu olen ikka rõõmus, ole sinagi!

Fotod:
minu teine lasteraamat <3
uhke ja uus omanik
selline armsake :)
Altti tõi valguse!
selfi Katiga ja pool Germost mahtus ka ära :)

18. oktoober. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar