esmaspäev, 8. oktoober 2018

Sammhaaval tagasi naeratuse poole...


 Nonii, olen taas 2 hamba võrra vaesem, aga see on taas üks samm lähemale mu uuele naeratusele.
 Jah, tulin jälle hambaarsti juurest. Samad protseduurid pmst aga hind sellel korral odavam, kokku 38 eurot. No teine arst oli ka ja Eve Vaino on töötanud seal majas ilmselt aastakümneid, olen väga rahul temaga. Esimest korda elus sain teada et põen kroonilist paradontiiti ja selle tagajärg on käes, kõik hambad järjest hakkavad logisema ja eemaldatakse, päästa pole enam pmst midagi. Hetke seisuga on mul all veel vaid 4 oma hammast ning ilmselt tuleb üks veel eemaldada. See ehitati kahe aasta eest üles. Suht mõttetu on üles ehitada hammast kui ta paari aasta pärast ikka eemaldatakse. Just selle sama hamba all oli mul aasta eest nii tugev põletik, et doktor Pilisner pigistas sealt lihtsalt mäda välja.

Kroonilise paradontiidi kohta saad lugeda SIIT!

 30. oktoobril lähen proteesiarst dr. Viidemani juurde.
Kui sina tahad minu hambaravi toetada siis osta minu raamatuid. Mulle ei meeldi mitte üks gramm et keegi võtab ja paneb mu konto avalikuks. Osta parem mu raamatuid ning küsi privas mu kontonumbrit. Nii ehk naa maksan ma neile, kes toetasid, raamatutes kinni. Palun ärge tehke seda enam mitte kunagi!!! Aga siin kohal pean tänama neid kes toetasid. Aitäh!
  Täna panin raamatud posti Elvele (6), Andrusele (2), Killule (2) ja Sirjele (2).

 Ma ei saa hetkel ülekandeid ka teha, sest u-net enam ei toimi ja üüri ning teised maksed lasin pangas panna määratud maksete alla, nii sain need makstud. Käisin täna ide kaarti tegemas ning umbes 10 päeva pärast saan viimaks id kaardilugejaga hakata netis käima.
  Jah, uuest aastast tulevad uued id kaardid, värvilised ja puha, aga praegu tehtud kaardid kehtivad ikka, neid ei pea uuel aastal ümber vahetama. Ja ma ei tea kas ma üldse tahatsingi et mu id kaardil oleks värviline foto. No igatahes tehtud sain ja millalgi lähen ka Germo oma tegema. Täna lihtsalt olid muud sahmimist palju.

 Muidu on kõik minuga korras aga rajale ma siiski veel ei saa, kepikõnnil on suur kriips peal mõneks ajaks, aga ma liigun iga päev ja kõik oma käimised käin peaaegu jalgsi ära. Täna käisin ka. Seega olen liikumises.

 Olge hoitud ja minge õigel ajal hambaarsti juurde!
proteesija...dr Viideman


8. oktoober. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar