kolmapäev, 2. mai 2018

Jaansoni rada 96.päev


 Täna läbisime 6 km. Ma oskasin valed riided selga panna ja tohutult külm oli. No vahetult enne rajale minekut käisin poes ja oli palju soojem ilm. Nii ma poolpüksid jalga paningi ja salli unustasin koju, aga ära päris ei külmunud, sest kepikõndides saab sooja. Tuul oli vastikult valus ja külm, sestap sai 4 km pausideta kõnnitud ning alles siis peatus tehtud. Kilomeeter enne kodu väisasime armsat Sigridit, või õigemini tema fantastilist koduhoovi.

 Peale rajalt tulekut tuli ikka väga hea uni, jagus lausa mitmeks tunniks. Ööuni jäi lihtsalt liiga lühikeseks, magasin alla 5 tunni kuna mul on nüüd ju titt kodus, kahekuune Simba, eile sai 2 kuuseks, kes armastab öösiti mu varbaid, käsi ja nina närida kui tal uni ära läheb. Aga armas on ta küll, väga armas ja armastatud tegelane meie peres. Just saadeti Abja-Paluojast temast ka fotosid, need jäädvustan ka siia blogisse.

 Õnneks ei krudise mu kaelas liiv, ehk ei saanud rajal külma. Enesetunne on iseenesest hea, ei ühtegi liigese- ega lihasevalu ega midagi. Kui homne ilm lubab, oleme taas rajal. Praegu on Pärnus ikka väga külm, lausa jäine õhk.

 Olge terved!

Veidike fotosid ka:
minek. 1 km raadiuses on rada üles kaevatud, seega läksime siit
2 km läbitud...
Skano tagune rada...
3 km läbitud...
sääl mäenõlva pääl...
puud olid, puud olid....
armsa Sigridi aias on fantastilised kännud!
armas Sigrid ja armas Germo :)
Germo leidis sõbra
meie armas Simba
musikene :)
meeletult armas pesamuna :)
armastus :)
vallatu :)

2. mai. 2018.a.
Vana-Rääma

2 kommentaari:

  1. No küll see Simbake on ikka armas! Ja mina olen Germo kõrval kui kännualune päkapikk!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ahh!? :D Germo on just selle pildi üle õnnelik kus ta (ilmselt sinuga?) on!

      Kustuta