laupäev, 19. mai 2018

Kevaduuendused...jt


  Olin terve eilse päeva ja pool tänast päeva arvutist eemal ja nii ilmselt hakkab olemagi, sest väga palju on teha ning ma tõesti ei raatsi oma aega netiavarustes raisata, aga kirjatööd ajavad vahel netti avama, nii ka täna. Suur vastutus langes õlgadelt, sest sain just valmis uued laulusõnad (väga räiged, aga tellimus on tellimus!) ning nüüd ootavad uued kirjatööd ees.

  Eile värvisin aknaraame, sest need vanad puitaknad on niigi haprad ja uus värv pikendab eluiga. Olgugi, et eile sadas Pärnus vihma, jäid mu aknaraamid vihmast puutumata, kuid tänapäeva värvid on õnneks ka nii head, et juba kahe tunni pärast oli värv kuivanud. Nüüd on jäänud veel värvida Germo toa, köögi ja wc aknaraamid. Ehk lähiajal. Ja ma oskan alati pesu pesta siis kui hakkab sadama, nii ka eile, kuid lahtiste akende juures kuivas pesu kiirelt. Aga tegelt pesen (või masin peseb) ma pesu peaaegu iga päev, sest ma lihtsalt ei salli musta pesu.

 Eile potsatas ka postkasti üks luule (ja proosatekstide) raamat, mille autor selle meelsasti mulle saatis ning ootab arvustust. Selle ma ka kirjutan, aga hetkel loen Kiiri Saare "Lepatriinupüüdjat." Olen endiselt lugemislainel, kuid üle tunni ma järjest ei loe, silmade pärast. Aga möödunud öösel oli üldse meil siin hullumaja, ei tea kas oli Aleksandri Pubi sünnipäev või mis, no igal juhul valitses öösel väljas kohutav lärm, isegi püssipaugud kostsid ning lisaks nendele nägin kohutavalt halba und, ärkasin enda karjumise peale. Õudukas! Kuid ma ei mäleta mida unes vaatasin. Ja kella kaheksast ajasin ennast voodist välja, sest kohvik Uku juurest kostus selline kohutav lärm, et kostis koju ära ning igal pool undasid operatiivautod. Kesklinna elamise võlud. Räägi veel, et ei sega elamist. Vahel ikka segab küll. Nii ma juba kell 10. 30 lõunauinakule kukkusingi. Ja praegu teen kirjatööd, sestap ei saanud koos Germo, naabrinaise Maarja ja ta poja Mirkoga rajale minna. Ehk lähen õhtul, kui lähen.

 Katsu sa siis blogida kui ühel käel magab juba suure kassi mõõtmeid võttev perekass  Simba.

Fotod:
...
raamat mis ootab arvustust...
üks pühendusega raamat mu eririiulis juures...

19. mai. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar