esmaspäev, 14. mai 2018

Jaansoni rada 99.päev


 Reede ja laupäev jäid rajal käimata kuna taastusin hüppeliigese traumast, aga täna oli rajal väga mõnus. Ma meelega ei läinud päeval, sest selle kuumusega on päeval kepikõndida paras piin. Ja õhtul ei olnudki rajal eriti rahvast, imestama pani. Kuid seda parem oli harrastussporti teha. Käisime rajal koos Germo ja Maarjaga ning läbisime 6,3 km.

 Õnneks jätkub ka raja rekonstrueerimine ning osa rajast on killustiku all ning nad on rada laiendanud, oligi enne liiga kitsas.

 Mõnus toominga lõhn saatis meid kogu tee ning imeline linnulaul ka. Kui ma vaid saaksin selle teieni tuua!

 Sääski oli meeletult, aga muud midagi häirivat ei olnud. Enesetunne on ülihea, ei mingit väsimust, kuid koju jõudes oli mul vist ka iga juuksekarva otsas higitilk, kuid see on hea. Ja janutama ajab siiani.

 Lisaks rajale tegelesin täna veel oma uus aia (poolvend eile euroalusest nikerdas) ülevõõpamisega, vana mootoriõliga võõpasin ja täitsa ilus sai. Vähemalt veidike privaatsem nurgatagune, ehk siis mina kutsun seda kohta hellitavalt terrassiks. Ja tänane hommik algas mul terrassil koos kohvi ja võileibadega. Olin sellest ammu unistanud. Päike isegi veel piilus  kuid varsti keeras ära. Hea jahe kohake istumiseks. Teha on veel küll, aga juba sai natuke killustikku toodud, et kole nurgake (mullaauk pmst) ära täita. Plaan on veel väike varikatus ka peale teha ja põrand terrassilaudadest, mida mul veel pole. Aga kui sinul, mu hea sõbrake, juhtub üle olema vanu terrassilaudu siis ma väga, väga vajaksin neid. Aitäh!

 Fotod:
hommikukohv õues...
läheb teiskordseks ülevõõpamiseks...
eilse ühekordse kihi all alles..
ta piilub üle mu kuuri katuse...
rajale minek...
ilus...
Germo ja Maarja
killustik maas ja aerulambid püsti...
2 km läbitud...
3 km läbitud...
Maarja
lemmikkohas...


14. mai. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar