neljapäev, 10. mai 2018

Rada 97. päev, pluss karulauguturnee..


  Ma ei tea kuidas teil ajaga on aga mul on kogu aeg kiire, käed ja jalad tööd täis. Igal hommikul panen plaanid paika aga ikka tuleb miskit vahele ja plaanid muutuvad, muidugi paremuse poole. Nii juhtus ka täna, et taas ei saanud ma oma toa akende pesule pihta, sest tuli tunne rajale minna, postimajast läbi astuda ja mööda kesklinna kulgeda ehk kepikõndida. Ja loomulikult koos Germoga.

 Pedomeeter küll näitas et läbitud sai kõigest 5,8 km, aga asi seegi. Palav oli ka ning juhtumisi helistas mu sõbranna, kes tegelikult enamuse ajast resideerub Lapimaal, aga hetkel on kodumaal. Nii me põhimõtteliselt rajalt naastes karulaugutama sõitsimegi. Kuhu? Vat ei ütle, aga midagi ebaseaduslikku me ei teinud.

 Soolasin karulaugud sisse nii nagu tilli soolatakse. Paras mässamine oli, sest eks Germo korjas teod ka kaasa, sestap pesin enne kõik ükshaaval üle. Peaaegu 2 šašlõkiämbritäit tuli seda tervistavat ja maitsvat maitsehõrgutist. Hea tunne on. Midagi kasulikku taas tehtud. Maarjale tänud abi eest! Ja Annelile muidugi pirkad kallid.

 Olen enamuse ajast oma elust elanud just Pärnu kesklinnas, praegu elan küll Ülejõel aga mõningate andmete järgi kuulun ikka kesklinna piirkonda. Aga harva satun "päris" kesklinna, sestap täna selle teekonna ette võtsimegi. Pärnu kesklinn on väga muutunud, ikka kaunimaks, nagu meie armas linn on. Pildid kõnelevad.

 Avasin küll alles arvuti (ma jätkuvalt ja endiselt ei käi, ega ei kavatse ka käima hakata...telefoniga netis, no ei raatsi lihtsalt ega kavatsegi ära õppida) kuid nüüd ootab paar kirjatööd, enne kui raamatuga voodisse saan. Kirjarahva rõõmud.

 Eile õhtul käisime pundiga niisama jõe ääres istumas, ilus on, soe ja vaikne õhtu Pärnu jõe kaldal. Armastan tohutult oma linna!

 Olge mõnusad!

Fotod:
minek...
meie armas kodulinn
nad ehitavad..
L. Koidula...
O. A. Brackmann...
Vallikraav...
Tallinna väravad
eemalt...
tahtsin tegelt sillaga endlit...
ronime Vallikääru...
O. Siinmaa
Vallikäär. Praegu veel tühi...
purskab...
istepaus Lastepargis
Pudeli-Vovka on nii nunnu :) Tänas kenasti pildistamise eest...
peaaegu kodus...
karulaugud...
selline saak...
purgis...
kolmapäeva õdak jõe ääres..
päike loojub seal kusagil...

10. mai. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar