kolmapäev, 2. mai 2018

Täna ilmunud Naistelehes...


 Täna ilmunud Naistelehes saate lugeda minu erilisest hobist- pühenduste ja autogrammidega raamatute kollektsioneerimisest. Olgugi, et fotosessioon Urmas Luigega kestis tugevalt üle tunni aja ning me püüdsime kaadrisse ka mu teised kollektsioonid, kirjutab ajakiri vaid minu erilisest kollektsioonist. Lähiajal ehk saan kätte ka fotogalerii ning seal on palju, palju põnevaid fotosid.

 Lisaks kogun ma veel Ingleid, kruuse (tasse) ja külmkapimagneteid. Nendest sai ka palju fotosid tehtud, väga ilusaid fotosid. Ka meie pisike pereliige Simba jäi peale, sest ta tahtis kohe poseerida ja armastas fotograafi sõrmi närida.

 Avaliku elu tegelasena on vahel vaja ennast pildis hoida ja olen ammu üle saanud krambist kui mind intervjueeritakse, sestap olen ka nõus intekaid andma, olgugi, et vahepeal väsisin nendest ja ütlesin pidevalt EI.

 Jah, ma olen õnnelik oma kollektsioonide üle, just need lisavad minu positiivsesse ellu positiivsust juurde. Vale on see, et ma olen õnnetu või eluratta kodarate vahele jäänud, kaugel sellest, ma ikka naudin elu täie rinnaga ja olen õnnelik nende inimeste ja asjade üle millel või kellel on minu elus suur ja tähtis koht. Ja neid pole mitte vähe! Olen õnnelik inimene!

 Tegelikult arvasingi et kahekordset olüpmiavõitjat Erika Salumäed mainitakse ka "suurelt" ja ta on ka seda väärt. Me tõesti teeme juba eelmisest aastast saati tööd tema kahe raamatuga ning armas Erika kirjutabki juba TRIINULE järge. Aga lugeda saate sügisel, septembris.

 Mina tänan NAISTELEHTE ja armsat Greta Kaupmeest selle artikli eest! Aitäh! Ja muidugi Urmas Luike fotode eest! Aitäh!

Armastan!

Naistelehe link ka SIIA!
värske Naistelehe kaas

2. mai. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar