neljapäev, 24. mai 2018

Pühapäevane 103. päev rajal ja täna kalli õetütrega...

kalli õetütrega 
  Täna oli nii mõnus päev, sest kallis Helen tuli külla. Ma tunnen ennast kohe palju tervemana, kuigi eile lausa taarusin seina najal. Jah, täna tegelikult poest tulles kiskus ka parem jalg nii krampi, et käimisega oli raskusi ning lõunauinaku ajal hakkas valutama ja ajas üles. Kaela saan juba liigutada, aga valutab ikka, kuid ma tinktuuritan vahelduva eduga, küll ma terveks saan.

 Kallis õetütar elab Soomes, Espoos, aga õnneks elab ta ämm Pärnus, sestap on meilgi võimalus vahel kohtuda, sest ma olen jätkuvalt see inimene (vähestest) kes pole Soomes käinud. Jah, olen pildil küll nagu kubujuss, sall kaelas ja villased sokid jalas. Muideks, nii käisin ka Heleniga jõe ääres istumas, isegi kroksid olid jalas, nagu talueit. Aga ma tundsin ennast hästi, sest ega villaste sokkidega miski muu jalanõu ei taha mulle hetkel jalga mahtuda ka.

 Tunnid kadusid kätte, meil polnud kelllaajast ka aimu ja koju tagasi jõudes läks Helenil juba kiireks, et Tallinna ja sealt laevale jõuda.

  Avastasin, et pühapäevane rajal käik on blogimata, aga ega ma siis kepikõndinud, vaid jalutasin sõbraga niisama mööda Jaansoni rada ja umbes 5 km tuli ära vast ikka. Olgugi, et laupäeval ja pühapäeval oli mul kogu aeg kohutavalt külm, ilmselt haigusevimm oli juba kontide vahele pugenud. Eelmine nädal olin üldse rajal väga aktiivne, käisin kokku 5 päeva ning Germo käis lausa 8 päeva jutti. Ma katsun terveneda ja olen taas rajal. Vähemalt pühapäevaks tuleb terveks saada, sest lähen sõpra ära saatma...

  Aitäh, armas Helen ka selle põneva jäätisetordi (ja tordi) eest! mis keeled sinimustakas värvis. Uute kohtumisteni!


Fotod:
pühapäeval rajal...
seekord sai nii starditud...
selline põnev jäätisetort
sini-must-valge pluss armas Helen 
päev läbi on kuu Pärnu taevas...
Leenu ootab valget laeva  või musta...? ;)
armas põselohkne särasilm :)
taevast vist potsatas see sinikael part vette kui me Heleniga jutohoos olime....käis sulps ja seal ta oli:)

24. mai. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar