neljapäev, 17. mai 2018

Jaansoni rada 102. päev


  Täna oli väga raske rajal. Ma usun et üheks peamiseks põhjuseks oli see, et läksin täis kõhuga kepikõndima. Lisaks panin liiga paksud ja õhku mitte läbilaskvad püksid jalga. Ning tagatipuks pidid sääsed meid ära sööma. Ausalt. Kohutav sääskede parv on rajal juba teist õhtut, aga päeval on jälle palav. Näis mida homne päev ette toob. Kui pussnuge sadama ei hakka, olen homme ka rajal. Samas on plaanis akende värvimine. Aga homme on homme.

Ahjaa, 6,3 km läbisime.

 Täna hommikul tehti mulle taas liiga vara äratust. Palun ärge helistage vähemalt enne kella 10! Ma olen öölane ja tahan hommikuti ennast välja puhata!!!

 Täna sai ka palju kasulikku tehtud. Paljud vast ei teagi aga see pole ammu enam saladus, et mu Ema elab ka nüüd meie majas (vahelduva eduga) ning täna saigi Ema korteri aknaid pestud ja pisut ka õues sahmitud. Seega tegus päev.

 Naabrinaine Maarja tõi ka oma kassi, kes reeglina on toakass, välja. No ja meie pisike Simba ei saanud üldse aru mis Maarja Pollil viga on, muudkui tahab trepikotta, ronib mööda maja seinu ja aknaid ning ei taha üldse temaga mängida. Ja paras panter on meie Simba ka, muudkui ründama ja küür selga. Lõpuks said nad omavahel sõpradeks, aga kogu mu elamine oli Polli karvu täis, sest meie üliaktiivne Simba lihtsalt rappis Polli karvu. Ta on paras paharett, teeb täpselt seda mida teha ei tohi. Eks fotod kõnelevad. Aga Polli on ka väga armas kass, kollaste silmadega, erkkollaste. Aga kardab hirmsasti. Meie kodus tundis ennast paremini kui õues.

 No ja nüüd pisut teisel teemal ka. Osalesin ühel luulekonkursil ja pääsesin lõppvooru ning meilil ootas järgmine kiri:

Lp. Luulekevadel 2018 osaleja.

Teatame, et olete  jõudnud meie luulevõistlusel III vooru, avaldame võistluse paremiku luulevihikus vähemalt ühe Teie luuletuse ja ootame Teid võistluse lõpuüritusele  Kirna mõisas 10.juunil algusega kell 12.oo, kus selguvad  laureaadid. 13.oo lõunasöök mõisakohvikus. Kell !5.oo tutvustab Henn Hunt mõisa ja selle pargi erilisi energeetilisi kohti. Teeme kokkuvõtte selleaastasest Luulekevadest. Seejärel kella-viie-tee ja kaks luuleetendust; võistluse paremate tööde alusel Elaan ja Pärnu luuleklubi esituses armastusluule kava. Osavõtumaks 25€ , mille sees ka kaks söögikorda ja luulevihik sellekevadise võistluse paremate luuletustega, palume eelnevalt üle kanda ürituse korraldustoimkonna sekretäri Ingvar Luhaääre arvele SEB-pangas EE841010010080297017 hiljemalt 1.juuniks , märkides selgituse lahtrisse „Kirna“. Võib tasuda ka kohapeal, sel juhul on osavõtumaks 30€. Luulepäevast Kirnas võivad osa võtta ka luulesõbrad, kes ise võistlusel ei osalenud, kuid soovivad meie üritusele kaasa elada, seega siis võite kaasa kutsuda ka sugulasi ja sõpru. Kui Teid valitakse laureaadiks, on üritus teile tasuta ja saate osavõtumaksu tagasi. Kutsume Teid ka Eesti Luuleliidu liikmeks astuma; kui soovite seda, palume kaasa võtta ühe dokumendifoto ja sisseastumismaksu 10€ ning aasta liikmemaksu 20€
Hiljem tulevad luulevihikud müügile ka Apollo ja Rahva Raamatu kauplustes.
                                   Luulekavad 2018  korraldustoimkond

lipuke ja jõgi...
esimesed sammud asfaldil...
1 km läbitud...
värske, uus asfald...
2 km läbitud...
3 km läbitud...
Maarja
õnnelik Germo
Kaie ja Harli
töömehed unustasid raja äärde? 
paki sisu...ja pakke oli 2 raja ääres...
Polli ja Simba /Simba;"kuhu see Polli minna tahab?"
Simba- "Polli, ei ole ilus teiste akendest sisse piiluda!"
Simba- "Kes sa õieti oled?"
Simba- "Kui õige katsuks jõudu, kui sa mängida ei oska?"
Polli- "Tädi Margit, palun lase mind koju?!!"
Fotod:
saama meie linnaosa varsti ka promenaadilt jõge nautida...


17. mai. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar