esmaspäev, 28. mai 2018

Kvaliteetaeg armsa vennapojaga

Ranno ja Germo
  Suvi on mõnus, sest siis "eksivad" Pärnusse ka need lähisugulased keda võibolla nii tihti ei näegi. Täna veetsime kvaliteetaega (minu) vennapoeg Rannoga, ehk siis Germole on Ranno onupoeg ja Germo on Rannole tädipoeg. Selline lihtne lahendus asjale.

  Naersin Rannole, et nad on Pärnus käies täditütar Heleniga peaaegu naabrid, aga nad ei tea seda, elavad (resideeruvad) paralleeltänavatel ja ikka siin Rääma mail. Aga alati on mõnus kohtuda oma õe- ja vennalastega, alati! Said ju lapsena Ranno, Germo, Geio, Helen ja Ergo Lavassaare alevis koos kasvada. Ja albumites on parasjagu fotosid ka sellest ajast, sest armastasin oma mehhaanilise Panasonicuga tollal väga fotograafeerida.

  Jah, tänaseks on nad kõik täiskasvanud, aga vähemalt on fotod, mida on vahel väga armas vaadata, sest aeg lendab ju halastamatu kiirusega. Tegelikult meeldivad mulle pärisfotod, kuigi kahjuks viimaste aastate fotod on vaid arvutimaailmas olemas, nüüd õnneks ka mu blogipostitustes.

 No ja me kohe ei saanud ilma jõe ääres käimata. Isegi vett sai varbaga katsutud. Soe oli, aga mitte nii soe, et ma ihkaksin oma haigete liigestega vette minna, kuigi juba 17 kraadisse vette ma lähen, kuid eelistan merevett, jões ma ei käi. Aga juba on mul parem, kael pole enam nii hell ja hüppeliigesed ka taastuvad, vaid põlvevalu on veel nii järjepidev, et paneb muretsema, juba üle nädala kannatan. Ravin muidugi ka ja kavatsen peagi terveneda, et ennast taas aktiivsemalt liigutama hakata.

  Aitäh, Ranno! Näeme taas! Oli armas päev.

Fotod:
Geio, Ergo, Germo, (ees) Helen ja Ranno (Lavassaares)
Ranno ja Germo täna, pikad poisid, veits alla 2 meetri...
Ranno ja Pärnu jõgi...
vol 2
panin varba vette....
Germo pani ka...:)
jõgi...
....
Ranno jõudis pärast muulile ka, aga nii ilusat fotot peab ju blogis jagama :)


28. mai. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar