kolmapäev, 20. jaanuar 2016

Sõbrannel külas



   Täna jõudsin(me) sellel aastal esimest korda armsale sõbrannele, Terjele külla. Aeg lihtsalt kaob kätte ja pole aega isegi netis nii palju olla, kui vaja oleks. Naudin uut kodu ja kütmist, mis võtab hulga aega päevast endale, aga see on siiski minu jaoks kvaliteetaeg.


  Algul plaanisime Germoga üle silla jalutada, aga jalad said märjaks ja otsustasime bussi kasuks.
 Germo jääb loomulikus olekus pildile kena, kuid kui esimene pilt mulle ei meeldi ja palun tal veel kaamerasse vaadata, läheb ta krampi ja enam ei saa head pilti. Ta on vist tüdinenud, et ema kogu aeg poseerida käseb, kuigi ma ikka heast tahtest.

  Ja eriti rõõmsaks muutus ta siis, kui bussijauht Karin meile kesklinnas signaalitas. Oota sa, külle me veel signaalitame! :D

  Kui juba pildistamiseks läks, ei saanud ju meie Terjega mitte selfitamata jätta. Kokku 10 pilti sai lausa tehtud. Nagu edevad kooliplikad. Eksole? Aga päeva oligi mõnusalt südamesoe ja armas. Aitäh Terjeke ja "head reisi!"

Pildiallkirja lisamine
Pildiallkirja lisamine
Terje ja mina. Ei saa mitte mainimata jätta, et minu ripsmed ja kulmud on tehtud Melani poolt ja kohas Melanie ripsmepikendused

  No, ja nüüd alles saatsin viimase külalise ära, sest koju jõudes hakkas neid tulema...üks, kaks, kolm jne...Ühesõnaga, tegelikult soola ja leiba võite alles veebruaris tooma tulla, aga kohvi jooma ka enne ;)


  Lihtsalt üks pisike nupuke argipäevast, teadmaks, et olen endiselt olemas!

20.jaanuar 2016.a.
Ülejõe

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar