esmaspäev, 4. jaanuar 2016

Minu lasteka PETU sünd ei ole enam mägede taga



   Kindlasti paljud juba ootavad mu esimese lasteraamatu PETU sündi. Annan tead, et töö ikka endiselt käib. Täna saatis mu armas illustraator Signe Lauk mõned uued illustratsioonid piilumiseks. Juba sellel kuul jõuavad need Lapimaalt Pärnusse ja hetkel on käsil kaante illustreerimine.

   Alanud aastal plaanin lõpetada vähemalt ühe romaani (Westoffhauseni häärberi saladus) kirjutamise ja hakata edasi kirjutama lasteka järge PETU LÄHEB KOOLI, millega kevadel algust tegin. Muidugi võib palju veel muutuda. Iial ei tea milline käsikiri edasi kulgeda võib, sest neid poolikuid on mul hulgim. Igal juhul kirjutamisega ma jätkan, kui kiire mööda saab. Juba järgmisel nädalal saan ehk vabamalt hingata, kuna see nädal tuleb suhteliselt kirju ja kiire.

  Tegelikult tegelen kirjutamisega iga päev, sest hobitööd küsivad oma.
Juba järgmisel esmaspäeval sõidame Vaimupuu tiimiga (Janek, Tiina, autojuht ...) Pärnumaale, Taali külla, armsast Kairest ja ta perest artiklit kirjutama ja fotosessiooni tegema.

  Hetkel ragistan ajusid veel ühe artikli kallal, kuid kiire eluperiood pärsib kirjutamist. Olmemured suruvad ennast peale. Aga see kõik on oma vaba valik. Lähemalt kõigest kirjutan hiljem.

  Nüüd veel mõni PETU illustratsioon piilumiseks.
Aitäh, kallis Signe!
illustratsioonide autor Signe Lauk

04.01.2016.a.
Mai

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar