reede, 22. jaanuar 2016

TUULE LIND- Vale tõde



   Ma ei tea kes selle nime taga peitub ja palju tal raamatuid ilmunud on.(Vaatasin järgi, näitab lausa 6 raamatut) Tean vaid seda, et sügisel ostsin selle raamatu Rahva Raamatust vaid paari euroga ja täna sain selle loetud. Tegelikult alustasin lugemist alles eile õhtul ning täna kibelesin edasi lugema. Algul plaanisin ühele raamatuesitlusele minna, aga enesetunne oli kuidagi imelik, kõrvus kohises jmm...ning otsustasin vaikse ja koduse õhtu kasuks, raamatu seltsis.

  Raamat on valusalt aus ja eluline. Teos on rajatud sellele, kuidas perepea vihkab teatud rahvust (ja tal on ka selleks põhjust) ning see saab saatuslikuks tema pojale. Üleüldiselt kõneleb see raamat tänapäeva Eesti elust nii ehedalt, nagu see on, elust Kopli liinidel, narkootikumidest, alkoholismist, valedest, väljapressimistest jne...Ühesõnaga tegu on krimkasugemetega romaaniga, mis on väga kaasahaarav ja selgesti loetav. Eriti meeldib mulle autori käekiri. Käekirja jälgi tõlgendaks, et tegu on umbes 50 aastase autoriga, pigem naisega, kuigi vahepeal kahtlesin. Aga see polegi oluline. Oluline on see, et tahan veel selle autori raamatuid lugeda, kuna mulle need sobivad väga.

Soovitan soojalt!

22.jaanuar 2016.a.
Ülejõe

Rahva Raamat kirjutab:

RAAMAT

VALE TÕDE

Autor: TUULE LIND
 0 Google +0  0 Share0
Rannar kohtub juhuslikult noorepõlvekallimaga, kes asub temalt raha välja pressima. Ent enne kui asi teoks jõuab saada, juhtub mehega autoõnnetus ning petuskeem jääb mõneks ajaks seisma. See ei takista aga šanta˛öörist Varjal ja tolle pojal Rannari peret aina sügavamale mahhinatsioonidesse mässida.
Kujundaja: Angelika Schneider
TOODE POLE SAADAVAL

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar