kolmapäev, 13. jaanuar 2016

Kodu, kodu ja veel kord kodu. Hakkab looma!

minu altar


    Täna õhtul saab nädal uus kodus elatud. Aeg möödub kiirelt. Alles me jõudsime kolikoormaga siia ja juba nädal...

  Esimesel ööl oli külm magada, aga elasime üle. Nüüd on elamine juba nii soe, et olen kleidi väel toas. Müttan jätkuvalt mööda elamist ja otsin asjadele kohta. Kui ma rikkaks saan, ostan raamaturiiulid ka, kuna hetkel on raamatud ahju ääres virnas. Ja kardinapuid on ka veel vaja, kolme. Iga asi omal ajal.

  Eile õhtul jõudsin lahtipakkimisega nii kaugele, et mu altar sai ka "valmis." Kui vennakesel nädala lõpus aega on, saavad ka lambid ja maalid ehk üles, ka unenäopüüdja, kes/mis hetkel peegli kohal ripub.

  Eile ütles kasutatud pesumasin üles, hakkas otseses mõttes kärssama. Õhtul võtsin pesu sealt välja ja pesin käsitsi, nagu ennemuiste ;) Kuna mul siin pesemustingimusi pole (v.a. pisike, 15 liitrine boiler) siis oli hea pliidil podisevast hiigelpotist, mille vend mulle tõi, topsikuga kuuma vett võtta ja riideid pesta. Ennast ikka ka. Meenus lapsepõlv, kui elasime ka pesemistingimusteta korteris ja alati oli pliidil suur alumiiniumpott veega. Kõik saime pestud.

   Tunneme Germoga mõlemad ennast väga koduselt. Germo saab maja ees väljas olla nii palju aega kui tahab. Ta on leidnud endale ka ühe noore kassi, kellega ta aeg ajalt mängib. Germo on ka hea suhtleja ning juba tunneb osasid naabreid.

  NB! Vajalik info (see blogipostitus) neile kes hoolivad ja tahavad teada kuidas meil läheb. Viimastel päevadel on nii palju helistatud, et vahel ei helistata ka kuu aja jooksul nii palju. Meiega on kõik korras, oleme Kodus!

Kallid.

Margit ja Germo

13.01.2016.a
Ülejõe
siit ma teid kutsun, siit ma teid kutsu...vestlusse ;)
minu toa kohvinurgake

3 kommentaari:

  1. Kaulla Margit edu ja jaksu sulle koigis ettevotmistes ja ka isiklikus elus. Onne uude kodusse, ning sinu sydamesse. Kui tulen koju siis teeme soolaleivad ikka ju ka (kevadel)

    VastaKustuta