neljapäev, 28. jaanuar 2016

Koos Papaga Tartus esinemas

oma kunagise armsa emakeele õpetaja Luule Alariga

   27. jaanuaril käisime Alari Papa Jansoniga Tartus esinemas. Oleme ennegi Papaga koos esinenud, ka Tartus, kuid meid kutsuti tagasi ja päev sai päikest täis.

Videot Tartu Tammelinna raamatukogust saate vaadata SIIT.

  Tammelinna raamatukogu juhataja Luule Ahu tegi meile selle imelise pakkumise, kuna nad said kultuurikapitalilt raha üritustesarja korraldamise tarvis ja meil oli au anda sellele n.ö. avapauk. Ja kõik kulges täpselt nii nagu kulgema pidi.

  Kui juba Tartusse sõit plaanis oli ja üks armas inimene selle kohta infot luges, kutsus minu kunagine armas klassijuhataja Leili Järvsoo meid ka Tartu Tamme gümnaasiumisse esinema. Saalis o.li ligi 30 gümnasisti ning kohtumine oli armas. Tõsi küll, ma pilti ei teinudki, ununes, kuigi algul saalist paar klõpsu tegin. Kuid ehk õnnestub mul hiljem siia blogisse lisada mõned pildid juurde, sest üks fotograaf seal klõpsis pilte.

  Minu üllatuseks asub Tamme gümnaasium samas majas kus kunagi Meditsiinikool, kus ka mina aastakümnete eest mõnda aega õppisin. Sattusin lausa segadusse, kuna majja minnes olin juskui tuttavas kohas, kuid kahtlesin. Leili hajutas mu kahtlused ja äratundmisrõõm oli sõnuseletamatu. Aitäh Leili, selle kõige eest!

  Ja kell 17.00 alustasime enda ja oma loomingu tutvustamisega Tammelinna raamatukogus. Kohale oli tulnud ligi 30 inimest, nii tuttavaid, kui võõraid. Eriti südamlik oli näha rahva seas oma kunagist emakeele õpetajat, Luule Alarit, kes täna on juba lausa 86 aastane vanaproua, kuid mälu on tal väga hea ja mäletab mind hästi. Saime põgusalt ka vestelda ja koos pilti teha ning leppisime uue kohtumise kokku, sedakorda mai kuus Pärnus. Ootan kohtumist väga. See on ikka eriliselt hea tunne, kui aastates õpetaja sinuga kohtumisele tuleb. Ausalt. Möödas on ikkagi üle 20 aasta meie viimasest kohtumisest. Klassijuhataja Leili Järvsooga kohtusime mõne aasta eest, enne seda ei olnud ka kaua,kaua kohtunud. Aeg oleks justkui seisma jäänud, ei suuda uskuda, et nii palju on sellest möödas...Olete kallid mulle, mu armsad õpetajad! Eks ju teie nägite ka palju vaeva, et meist, teie õpilastest, saaks sellised inimesed nagu oleme.

Lisan siia pildigalerii.
Rohkem pilte saate vaadata SIIT.

27-28. jaanuar. 2016.a.
Ülejõe

Fotode eest tänan ka armsaid Maret Einastot ja Marco Tasast!

sõpradega. Ülle Valt, mina, Papa ja Marco /foto: Maret Einasto/
Papaga /foto: Maret Einasto/
sõbra Marcoga/foto: Marco Tasane/
tänud Tartu imeliste kingituste eest! :)
esiplaanil armas Luule Ahu
ligi 30 inimest oli meiaga kohtuma tulnud...
plakat meist
Tamme gümnaasiumi aula

 Pärnu Postimees kirjutas sellest ka väikse nupu. Kuna kopeerida ei tohi, siis laisan viite. Lugeda saavad vaid lehe tellijad ja SIIT.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar