kolmapäev, 3. aprill 2019

SÜGISE KULDNE KOOMA - Hugo Vaher


 Lõpetasin Hugo Vaheri romaani "Sügise kuldne kooma" lugemise. See on teine romaan, mille selle autori raamatutest läbi lugenud olen ja ei pole pidanud pettuma. Eelmine kannab nime "Ajutine elu."

 Raamat kõneleb ühs punkmuusiku õnnetust armastusloost, muusika tegemisest, punkariks olemisest ning punkarluse elustiilist, kui sellisest.

 Paljud kipuvad punkaritele näpuga näitama, pidama neid justkui alamklassiks, aga see on ilmselgelt tingitud punkarite julgusest erineda ja näidata välja oma mässumeelsust ühiskonna suhtes. Ei ole ainult nii, et punkar on kummiliiminuusutaja, narkomaan või toksikomaan. Nende hulgas ka palju haritud ja tarku inimesi. Nad lihtsalt julgevad olla nemad ise, olgugi, et pundivaim ja mässumeelsus lausa sunnivad neid vahel lollusi tegema. Aga kes julgeb väita, et ta pole elus lollusi teinud? Ma ei usuks teda!

 Väga haarav lugemine. Kirjutatud täiesti lihtsas ja loetavas stiilis. Hästi inimlik, aus ja südamlik raamat. Mulle igatahes väga meeldib.

 Romaan on ära märgitud ja Tänapäeva romaanivõistlusel 2016.aastal.

 Soovitan lugeda!

Rahav Raamatu lehelt:

Raamat

SÜGISE KULDNE KOOMA

Autor: HUGO VAHER
 12 Google +0  0 Share0

Hugo Vaheri „Sügise kuldne kooma” on raamatute „Punk ei ole surnud” ja „Skvotterid” järel kolmas punkarite elust jutustav raamat. Selleski teoses ei saa mööda muusikast ja teravatest olukordadest, mis peategelaste elustiiliga lahutamatult ja paratamatult seotud on. See on minategelase tagasivaade küpses nooruses läbi elatud segastele aegadele.
Käsikiri märgiti ära kirjastuse Tänapäev 2016. aasta romaanivõistlusel.
ISBN 9789949851669
Ilmumisaasta 2017
Keel eestikeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 188 lk
Mõõt 220x147x15 (mm)
Kirjastus TÄNAPÄEV
Sari TÄNAPÄEVA ROMAAN
Lisamise aeg: 01.08.2017 
18.908.95 €
Kaupluses püsikliendile: 8.95
Kaupluses: 8.95 €
Kaup kätte: Kiirtellimusega: homme, 04.04


3. aprill. 2019.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar