kolmapäev, 6. jaanuar 2016

Täna me kolime!

pilt illustratsiivne ja leitud netiavarustest


   Nagu ma enne siin vihjanud olen, et uus aasta toob uued tuuled, jõudsid need tuuled ka minu elurajale. Muretsemiseks pole põhjust, sest kõik on kõige paremas korras. Otsus on vabatahtlik ning see kipitas mu peas juba pikemat aega. Asi ei ole korteris, see on pigem väga soe ja hubane. Olen südamest tänulik omanikule, kes võimaldas meil siin elada lausa 1 aasta ja 5 kuud! Aitäh! ;)

  Tänasest saab minust ja Germost Pärnu Ülejõe linna elanik. Kolime kahetoalisse ahiküttega korterisse. Pole parata, olen juba kord selline agulirajooni inimene, kes armastab elusat tuld ja praksuvaid sütesid küttekoldes vaadata, need inspireerivad. Igale oma.

  Otsuse tegin juba vana aasta viimastel päevadel, isegi üks majaosa oli välja valitud ja broneeritud, aga seal oli vaid kütteks õhksoojustuspump ja duširuumis põrandaküte. Uue aasta esimese päeva õhtul leidsin selle variandi kuhu nüüd kolin. Ikka tuli, tuli, tuli...Pealegi saab Germo hoovis rahulikult olla. Kahjuks ta ei tunne numbreid ja siit välja sai vaid koos minuga, seega pidi rohkem rõdul värsket õhku hingamas käimisega leppima. Ja üheks põhjuseks oli ka minu puhul viies korrus. Olen ju ülekaaluline, suitsetaja ka veel, ei jaksa ronida, võhma pole...Aga endiselt olen tänulik omanikule ja jagan ainult kiidusõnu, kuna nii soojas korteris pole ma Pärnus veel elanud.

  Kindlasti ei ole põhjuseks paranoiatar, kellest oma blogis olen juba legendi teinud ja isegi ühe novelli kirjutanud. Paranoiataridest tuleb ka aru saada, kuigi nad püüavad teiste inimeste elu elada ja ikka täiel rinnal.

  Ahjaa, ühest asjast tahaks veel rääkida. Nimelt ma pole enne kohanud nii heatahtlikke ja kohusetruid  kinnisvara  haldajaid, nagu seda on KVH. Kõik vajalik tehti meie tarvis elamises ära, vahetati isegi elektriboiler ja postkasti lukk, pandi pesumasina tarvis kolimik vahele, uus aknaklaas, uus veemõõtja, tehti sanitaarremont ja kõik kolm päeva on remondimehed ametis ning kütavad ka elamist. Super! Ahjaa, isegi kuuri tabalukk õlitati ära ja haldaja tegi võtmeid juurde oma kulu ja kirjadega, pluss küttematerjal nende poolt. Minu jaoks hämming! Ja selle eest võlgnen suured tänud Peeter Joosepile! Aitäh, aitäh, aitäh!


Hüvasti Mai magalarajoon!
Kohtumiseni loetud tundide pärast Ülejõe rahvas!

Teie Margit.

06.01.2016.a.
Mai

 

 

4 kommentaari: