esmaspäev, 9. aprill 2018

Kirjastus HEA TEGU müüb sellel nädalal soodsalt mu raamatuid!


  Vaid sellel nädalal 9-15. apillil müüb kirjastus HEA TEGU ülisoodsalt mu raamatuid! On nn minu nädal. Pärnusse tuuakse tasuta kätte aga postiga saates lisandub postikulu 3 eurot!

 Tellimiseks kirjutage emailile: teehead@teehead.ee või HEA TEGU KIRJASTUSE Facebooki lehele, mille leiate SIIT! (vajuta sõnale SIIT)

 PETUSID on üldse veel vaid 40 raamatut alles, aga SÕNAGA NÄKKU punkluulekogumikke kõigest 3 viimast. Kiirusta!

* * * * * * * * * * *
 Minu käest otse saate veel osta HEA TEGU kirjastuse kaudu ilmunud luuleraamatuid AVALI AEGADESSE, hinnaks 2 eurot kuid postiga saates tahan (kokku) 3.50!

Raamatu tutvustus:

Pärnu poetessi teine luulekogumik. 

Tulin siis kui sind ei olnud
olemas ei olnud sind
aga mina tahtsin tulla
muu ei huvitanud mind
oleksin ma tulnud eile
siis vast siutsuksin kui lind
täna tahan öelda teile
olen naine mul on rind

* * * * * * * * * * 

 Lisaks saad minu käest otse osta veel ka mu luuleraamatut VEEREKESE PÄÄL, hinnaks 3 eurot kuid postiga saates 4.50!

Raamatu tutvustus:

Veerekese Pääl kõneleb eluäärtel kõndimisest. Teadagi on meil kõigil erinevaid hingeseisundeid ja luule on hetkelise hingeseisundi peegeldus. 

Sellesse kogumikku on koondatud minu luulemaailma romantilisem pool. 

Kirjutan äärest äärde. Vahel olen nagu laperdav leht sügistuules, vahel kõnnin kahel jalal. Vahel on hetki kus inimene ei adu kas talle on avatud Paradiisi- või Põrguvärav, ei tea kumbast uksest siseneda, siis ta kirjutab äraolevaid värsse. Nii on ka minuga juhtunud, kui olen mõne lähedase kaotanud või kui vaatan valusate silmadega haiget ühiskonda, kus valitseb ebavõrdsus. Valu on see mis tihtilugu haarab paberi ja pliiatsi järgi. Tihti ilmutavad luuletused mulle ennast öösiti, ajavad voodist välja ja haaravad sulepea.

P.S. Poodidest on need 2 luuleraamatut läbi müüdud!

* * * * * * * * * * * * * * 

Lisaks on otse minu käest saadaval veel ka kahte mu jutukogumikku, mille on välja andnud kirjastus KENTAUR.

Esimene neist on VIRTUAALMEES, hinnaks 5 eurot kuid postiga saates 7.eurot!

Raamatu tutvustus:

Margit Petersoni lugude naised on pärit hääbuvatest küladest ja tegusatest, kuid mõnevõrra depressiivsetest väikekohtadest. Kauni looduse ja ettevaatlike põliselanike kõrval askeldab seal nii mõnigi otsatult ohtlik inimene. Politsei satub sellistesse paikadesse harva ning pole välistatud needki juhused, kus korrakaitsjad ise kurikaeltega mestis on.

* * * * * * * * *

Teine jutukogumik on RÖNTGENNÄGEMISEGA MEES, hinnaks 6 eurot kuid postiga saates 8.euro!

Raamatu tutvustus:

Margit Petersoni „Röntgennägemisega mees” on valik lugusid, mis moodustavad kireva ja üha muutuva kaleidoskoobi elust endast. Juhtunud siin ja seal, selle ja teisega. Sinuga. Minuga. Veidi ringi vaadates meie kõigiga. Inimesel võivad olla soovid ja plaanid ja strateegiad, aga siis sekkub juhus, lüües kõik kaardid segamini. Vahel teeb juhuse sekkumine haiget – kõik oleks võinud olla hoopis teisiti, märksa paremini. Vahel toob juhus õnne – läks nii hästi, nagu poleks lootagi söandanud. Mõnikord on elu lihtne ja selge, siis jälle juhtub midagi, mida on raske selgitada. Ka pisut müstikat on elu loomulik koostisosa.

* * * * * * * * * *
Lisaks eelnevatele saate minu käest otse osta mu romaani RIST TEEL, mille on välja andnud kirjastus FANTAASIA, see on poodidest läbi müüdud, saate vaid otse minu käest osta 6 euro eest kuid postiga saates tahan 8 eurot!

Romaani tutvustus:

Romaani keskmes on Setomaa külapoiss Veimar, kellel juba varakult hakkavad avalduma võimed inimeste abistamiseks, maagilisteks toiminguteks ja ravitsemiseks.

* * * * * * * * *

Minu käest otse saate osta ka mu romaani WESTOFFHAUSENI HÄÄRBERI SALADUS, mille andis välja kirjastus HELI KIRJASTUS. Maksab 10 eurot kuid postiga saates tahan 12 eurot!

Romaani tutvustus:


Mereäärse väikelinna ajaloolises häärberis ristuvad õige mitmest ajastust pärit inimeste, nii elavate kui surnute saatused. Häärberi nüüdisaegne omanik, Mari-Liisi kasuisa Ralf, ei taha kummitustesse uskuda, kuna elu on nendetagi keeruline - tema armastatu, Mari-Liisi ema Marelle, kes tüdrukupõlves lahke ja armas oli, kaldub aina enam nii seksuaalsetesse kui alkoholist tingitud liialdustesse.
Kuidas on häärberiga seotud Miralda-memm, kes Mari-Liisile kõige raskemal ajal toeks oli? Mis on see saladus, mille ta endaga siit ilmast lahkudes kaasa viib? Kas vastab tõele, et lahkuja hing elab edasi mõnes ta lahkumise hetkel sündinud lapses, nagu Miralda-memm ise uskus?
Selgus saabub alles viimastel lehekülgedel.
(Anneli Sihvart, toimetaja) 
Margit Peterson on Pärnu kolumnist, literaat, poetess, kirjanik, Pärnu kirjandusõhtute peakorraldaja ja ema kahele täiskasvanud pojale. Igapäevastest tegemistest kirjutab blogis http://margitpeterson.blogspot.com
* * * * * * * * * * * * 
Alles mõne aja eest andis HELI KIRJASTUS välja mu romaanitriloogia ELU PÄRAST ELU esimese raamatu TREVORI JUHTUM, mille saad otse minu käest osta 12 euro eest ja posti panen 14 euro eest! Kohe, kohe ilmuvad ka selle romaanitriloogia kaks järgmist raamatut MARIS KOLIB PORTOSSE ja TAGASI KOJU. Ainest said Porto (Portugali) reisist. Esimene raamat on sinist värvi, teine musta ja kolmas valget. See on minu "panus" Eesti Vabariigi 100. juubeliks!
Romaani tutvustus:
Maris ja Trevor näivad kõigile kui õde-venda, kuigi on hoopis armastajad. Trevori minevik on salapärane - on midagi, mida ema Mirell tema eest kiivalt varjab. Isa aga on siitilmast juba lahkunud. Temalt ei saa enam midagi küsida - ja kas temagi jutukam olnud oleks. 
Miks ei taha Trevor last, ei suuda Maris mõista. Ja nagu sellest saladusest veel vähe oleks, kaob ühel päeval ootamatult ema Mirell ja ilmub alles mitmeid kuid hiljem niisama ootamatult välja, olles peenest suurilmadaamist ootamatult lihtsaks metsamehe naiseks ja väikese poja emaks saanud. Kõiki saladusi ei suuda Marisele seletada isegi ta hingesugulasest tädi Mathilde, kelle enesegi minevik näib lahti selgitamata asjaolusid varjavat. 
Ühel hetkel Maris aga lihtsalt ei suuda enam ei uskuda ega usaldada. Nii lähevadki peategelaste teed lahku - Maris põgeneb ülikooli, Trevor väikelinna, Mathilde tagasi metsatallu avariist laastatud tervist turgutama.
Mis saab edasi? 
* * * * * * * * * *

Vaat siit kuidas 2012. aastal andsime Terevisioonis koos Belkaga SÕNAGA NÄKKU!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar