laupäev, 7. aprill 2018

Kevad hinges ja elamises...


 Viimastel päevadel on kogu aeg kiire. Ma ei saa aru kuhu päevad kaovad, aga kaovad. Tõusin küll täna juba kell 8.36 aga pole siiani jõudnud oma toimetustega ühele poole. Homme on ka päev!

 Ma ei saa kõigist asjadest blogis rääkida, aga olen kogu päeva ainult askeldanud, sestap sorry, inimesed, kui mind ka telefonitsi kätte ei saanud! Aga nagu piltidelt näha, sain lõpuks oma raamatutele riiuli, seisid teised juba mitu kuud laual ja peegli laual virnas. Olgu öeldud, et selles riiulis on vaid pühendustega ja autogrammidega raamatud. Tegelikult läheks ühte sellist veel vaja, siis saaks kõik raamatud kenasti riiulisse. Olgugi, et ma olen selline "antiikinimene," sobib selline riiul mulle küll, aga kindlasti mitte heledast puidust. Heledast puidust raamaturiiul on Germo toas.

 Olen oma toaga peaaegu rahul. Ka arvutilaud sai üleliigseist asjuist puhtaks tehtud. No kogu aeg koguneb igasuguseid paberied ja asju. Nagu pildilt näha pole ma suutnud siiani põrandalambile uut kuplit valmis teha, selliseid purginaksudest lillekesi on mul paarisaja ringis, aga keegi ei õmble neid kokku :) Tuhin läks ammu üle ja siiani on asi poolik. Ehk ikka võtan ennast käsile millalgi.

 Mõnus viirukiaroom täidab tuba, aga üks suur raamatuvirn ilutseb alles keset tuba ja need on kõik JI kirjastuse raamatud.

 Arvake mitu Inglit on minu toas?

 Eile oli ka asjatamist. Käisin maabussijaamas Emal bussi vastus ning mitte ei saanud jäädvustamata jätta ühte seina, maalinguseina. Tervitan sellega Kaidit!

 Puudega sai ka täna asjatatud, aga nagu tellimuse peale tulid vend ja vennanaine ning vend taris pmst üksinda 35 kotti puid kuuri. Ja õega olime ka asjalikud ning tänu talle ma selle riiuli saingi, kuigi ei tahtnud esimese hooga Samaariasse minna. Tuleb ikka vanema õe sõna kuulata :)

 Eks ma lähiajal kirjutan mis röövis osa minu päevast, praegu vaikin. See siin on küll minu avalik päevik, aga egas ma kõigist ja kõigest ka üldsusele ei pajata.

 Ahjaa, armsale Marisele aitäh Rootsist toodud külmkapimagneti eest! Neid aina koguneb. Kuigi ma teadlikult neid koguma ei hakanud siis üha kingitakse ja tuuakse reisidelt. Nüüd ongi juba neid omajagu. Aitäh!

 Olge armastatud!

Veidi fotosid ikka ka:
raamatud lähemalt vol 1...
vol 2...
vol 3...
vol 4...
rariteet. Juhan Saar 16.03.2001. 17 aastat tagasi...
ELU IKKA ÜHEKORDNE- Juhan Saar
praegune öökapiraamat...
armas Kerttu kinkis aasta eest, jätsin magustoiduks...:)
altaril viiruk suitsemas...
siin vestlen ma teiega ja kirjutan raamatuid ;)
igal ühel võiks olla oma altar kus ta energiaid puhastab...
kas sa teadsid et ma olen lühinägelik? ;)
uus magnet Stockholmist...
minu väike magnetikollektsioon...
valasin tina, kes see on? tegelt pliidi alt leidsin...müstika...
armas maaling Pärnu maabussijaamas...


7. aprill. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar