reede, 13. aprill 2018

Jaansoni rada 92. päev


  Neljakesi rajal!

  Õigupoolest läksime hommikul kolmekesi rajale, aga kusagil seal neljandal kilomeetril ma ütlesin, et ma söön oma olematu mütsi ära, kui see kes meile vastu tuleb, pole Reena! Müts jäi muidugi söömata, aga mul oli tuline õigus, meie kallis Reena jalutaski meile vastu, juhuuu!

 Reena fenomeni ma lahti kirjutama ei hakka, kes nägi teda televusseris-see nägi. Igal juhul on Reena meile kõikidele tubli eeskuju, kuna ta on liikudes kaotanud juba 90 kg! Jah, see polnud trükiviga, Reena on 90 kg kergem! Ja ta näeb väga armas ja hea välja. Nüüd on ka minul lootust, et mu rippuv nahk taastub kunagi, kuna Reena käevarred on nii peenikesed, et lausa kadedaks teeb. Ja mitte ainult käevarred!

 Loomulikult selfitasime ka ning siis meie Germo ja Maarjaga tuhisesime edasi ning tagasiteel leidsime kauni Reena- nagu näkineiu, jõekaldalt istumas ja siis jätkus juba juttu veel kauemaks kui kauaks! Oli üks imeline päev see 13 ja reede! Aitäh, kallikesed!

 No ei saa mainimata jätta ka Avet, aga unustasin selfi tegemata, anna palun andeks, kui võid? Avet oli ka üliarmas näha ja Germo lausa nõudis et Ave veaks ennast roolitagant välja, kallida oli vaja ju. Teinekord terrassitame!

  Täna läbisime 8 km. Väga mõnus ilm oli ju. Aga ma olin sunnitud siiski armsa Maarika salli kaela panema, sest hommikul oli liiv kaelas, ilmselt eilsest tuulest, aga õnneks pole radikuliiti jäänud, ehk siis tõmbetuul on negatiivne energia ning eriti kevadine tuul, sestap peab ikka salli kandma. Vähemalt mina pean, sest radikuliit on kerge tekkima.

 Olen terve päeva nagu duracelli jänes olnud ja taas jõudsin netti alles nüüd. Varsti saab kiirem aeg mööda, siis ehk liigun siin rohkem. Lihtsalt praegu on isiklikke asjatoimetamisi rohkem aga nendest ma siiski ei blogi, sest kõik pole avalikustamiseks.

 Meie oleme ülirõõmsad ja õnnelikud, olge teie ka!

Fotosüüdistused rajalt:
abivahendid stardivalmis!
asume teele...
Maarja ja Germo
ilus...
1 km läbitud...
2 km läbitud...
kolmikpuuga...
Maarja kolmikpuuga...
Germo kolmikpuuga...
3 km läbitud...
minu esimene katse teha meist neljast selfi :D
Germo, Reena, Maarja...
4 km läbitud...
imekaunis näkineid Reena 


13. (reede) aprill. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar