esmaspäev, 16. aprill 2018

Jaansoni rada 94.päev


 Tulime just rajalt. Esimest korda sellel aastal käisin rajal t-särgi väel, sest nii palav oli. Olgugi, et algul panin ka pusa selga.

 Täna hakati rada üles freesima, olime tunnistajad. Jah, veidi nad freesisid ka juba sügisel aga täna jõudsid nad freesimisega peaaegu sinise katusega sotsiaalmaja juurde. Nii olime sunnitud vahepeal kõndima mööda jõe äärt. Aga samas on rõõm teada, et rekonstrueerimistööd kulgevad edasi. Juunis peaks ju rada rekonstrueeritud saama, kuid ma ei taha hästi uskuda...Aga siiski.

 Täna läbisime 8 km. Üle pika aja tunnen ennast väsinuna, aga tean ka miks-jalanõud olid valed. Roosades retuusides rajale minnes oli ju vaja kohe ka roosad, Portost ostetud tennised jalga panna, aga need ei ole siiski sobivad jalanõud kepikõndimiseks, ei anna õhku läbi, koju jõudes jalad lausa lirtsusid tennistes ning lisaks tunnen et jalad on põrutada saanud. Aga kohe kulgeme pessu ja siis ma tinktuuritan neid. Ahjaa, magnesiumi tarbin ma ka. Eks näha kuidas homme on olukord, kui hüppeliigesed on ikka kanged ja valutavad siis tuleb rajavaba päev teha.

 Germo pidas ka vapralt vastu, viskas seljakoti seljast ja kadus juba õue.

 Ma pean ikka vanade tossudega rada mõõtma, sest need on nii jala järgi ja päris jalast need mul ju ära ei kao.

 Päikest saime ka peale, oleme mõlemad veidike roosad, kuigi Germo läheb ikka pruuniks ka, mina ei. Olgugi, et Portugali päike andis mulle pisut pruunika jume ja see on siiani peal.

 Aa, mis seal ikka, olge mõnusad!

Fotod:
raja freesimine käib...
linnukesed kalda pääl...
selline asjandus...
2 km läbitud...
on roosa....
3 km läbitud...
Germo ja puu...
4 km läbitud...

16. aprill. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar