laupäev, 28. aprill 2018

ML ja SaSa ja meie gäng + Poetry Släm (Pärnu eelvoor)

mede gäng kui Reet aparaadi Magic režiimile vajutas :)

  Täna on nii põnev ja kirju päev olnud, aga ma ei jaksa eraldi blogipostitusi kirjutada, sestap lisan siia kõik kokku, nii "Müstiliste lugude" lühijutu, "Saatus & Saladuste" luulerubriigi, meie gängi laupäevahommiku ja pärastlõunase Poetry Slämi Pärnu eelvooru.

 "Saatus & Saladuste" mai numbrisse toimetasin Maris Mägi luule ning "Müstiliste lugude" numbrisse kirjutasin lühijutu.
maikuu ML ja SaSa
minu jutuke mai ML-is
Maris Mägi luule SaSas
mede gäng :)
...
...
ma käisin ennast vahepeal slämi jaoks lille löömas..
kärab küll...
juba TEMPLIS...
TEMPEL
konferansjee Mikk Pärg
(:)kivisildnik ja Kristel Klesmann TARKADE KLUBIST
Kädi Kallau ja Maarja Ventsel seekord publikuks...
TEMPLI boss Andres Tölp ja...
žürii hinded olid tegelikult sellised...
Papa tegi vahepalu...
neli finalisti...
Jaak Känd (sorry, vahepeal unustasin pildistada, sest tegin žüriitööd)
publik pluss Papa
esisportlane jalgrattur (:)kivisildnik...
(:)kivisildnik ja ta memuaarid :P
Rauli võiduemotsioonid...
2 parimat...

 Hommik oli kiire, no mede gäng tuli külla ja vaja oli ju see ka jäädvustada. Hästi lustakas hommikupoolik kujunes, aga mõne pildi ma ka jäädvustan siia, oma päevikusse.

 Nüüd aga natuke tõsisema teema juurde, ehk siis Poetry Slämi Pärnu eelvooru juurde.
Ütlen ausalt, sellel aastal oli kahjuks üks nõrgemaid Pärnu eelvoorusid, kas slämmijad hakkavad väsima või hakkab selle sündmuse aeg ümber saama, kuid väsimust oli tunda ning slämmijaid jääb iga aastaga vähemaks. Tahaks loota, et see traditsioon kestab ikka edasi. Ilmselt on ka reklaam liiga väike, sest paljud said teada viimasel minutil ja üleüldse võiks peakorraldajad ka asja rohkem reklaamida, kuid, nagu täna rääkisime, jääb slämmimine Head Read festvalile justkui jalgu, upub ürituste ja sündmuste sisse ning kaotab sellega osalejaid. Parimatel aegadel jõudsid just Pärnu slämmarid vabariiklikust vooru väljamaale Eestit esitlema, aga...
  Alles mõne aasta eest tahtsime TARKADE KLUBIGA pooltele maksimumpunktid panna, kuid täna me neid üldse ei pannudki, ei raatsinud, sest tase oli nõrk. Vaid 7 slämmijat osales. Need olid:

1. Raul Majas
2. Elina Talvaru
3. Villem Varik
4. Alari Papa Janson
5. Pille-Riin Seimann
6. Jaak Känd
7. Mikk Pärg

Finaali pääsesid:

1. Raul Majas
2. Jaak Känd
3. Alari Papa Janson
4. Pille-Riin Seimann

1. koha sai Raul Majas
2. koha sai Jaak Känd
3. koha sai Pille-Riin Seimann
4. koha sai Alari Papa Janson

  Žürii ehk TARKADE KLUBI arvamus ei läinud rahva omaga kokku, žürii oleks saatnud finaali lisaks Raulile ja Jaagule hoopis Elina, aga seekord läks nii. Elinale lihtsalt olid osad luuletused väga tugevad, aga esinemine nõrgem, vastupidiselt Pille-Riinile. Seega loodame, et Elina võtab sellest sündmusest kunagi taas osa. Aga mina kinkisin talle osalemise eest oma romaani "Westoffhauseni häärberi saladus" mille muidu said finalsitid(ka).  Ja finalistidest oli minu arvamuse järgi ikka Papa tugevam kui Pille-Riin. No aga see selleks, Tallinna (või Tartusse) lõppvooru lähevad nii ehk naa Raul ja Jaak.

 Kuna ka Kristel Klesmann tuli Tallinnast kohale siis kujunes nii, et Jaak Känd sai ise ka osaleda ning žüriisse ehk TARKADE KLUBISSE kuulusime mina, (:)kivisildnik ja Kristel Klesmann.

 Jääme põnevusega sügist ootama, sest alles siis toimub lõppfinaal ja selgitatakse välja kes läheb Budapesti  Eestit esindama.

 Tänud kõigile!

28. aprill. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar