esmaspäev, 30. aprill 2018

Jaansoni rada 95. päev


 Täna jõudsime üle pika aja rajale. No tugevalt üle nädala paranesin ärapõrutatud jalgadest, ei saanud korralikult liikudagi ning aiva tinktuuritasin. Eriti öösiti kippusid valutama, aga lõpuks sain võitu. Enam ma õhukeste tennistega asfalteeritud rajale ei lähe.

 Ja selleks ajaks kui jalad korda said, tekkisid taas seedeprobleemid. Ma ei tea millest need mul on, aga aasta algul tegin läbi antibiootikumikuuri ja peale seda see jama algas. Olgugi, et võtsin ka probiootikume. Võin kaasneb see kaalulangusega? Ehk hakkab ainevahetus korda saama? See võib üks variant olla kuna nii ala- kui ülekaalulistel on reeglina seede- ja ainevahetusprobleemid. No igatahes takistab see mind aeg-ajal kepikõndimisel, nagu see iseenesest mõistetav on. Aga kuna täna hommikul sain lõhuks kohutavatest puhitustest ja kõhukinnisusest võitu (tänu tablettidele) ja saimegi rajale minna. Palun muljeta kas oled ka selle jamaga silmitsi seisnud ja mida oled ette võtnud?

 Aga täna tunnen ennast hästi, pärast 6,4 km läbimist, kuigi viiendal kilomeetril kippus hüppeliiges veidi krampi tõmbama, aga läks üle. Magneesiumi võtan endiselt ja vähemalt korra päevas määrin liigeseid oma tehtud tinktuuridega.

 No eelmine nädal oli kogu aeg turbokiirus taga ka, küll raamatu ja roosi päev, küll Naistelehele artikkel ja fotosessioon, küll Poetry Slami eelvooru žüritöö, mede gängi kokkutulek jne...Kevad on alati kiire aeg, just kirjandussündmuste ja ürituste poolest, aga mai peaks vaiksem tulema, olgugi, et ühel päeval lähen Tre raadiosse, aga sellest juba lähemalt siis kui aeg käes. Aga eks ma kipun elama nii, et rajal käimine ei segaks elu ja vastupidi, kuigi kõik see ongi elu.

  Fotod kõnelevad ise:
kevadekuu ja pungad...
ennäe! naabrimees ka rajal...
2 km läbitud...
tuuline oli, sestap Germol müts peas ja minul sall kaelas...
vaikselt rohetab...
3 km läbitud...
jõe ääres kasvab ajupuu...;)
lemmikputka...
rahvasportlased...
vol 2...
sillad on ületamiseks...


30. aprill. 2018.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar