neljapäev, 6. juuli 2017

Täna, 3 kuud rajal! (49.päev)


 Jah, täna, täpselt 3 kuud tagasi (6.aprillil) läksime rajale kepikõndima. Õigupoolest kepikõndisin mina ja Germo jalutas niisama mu kõrval. Justnimelt jalutas, sest minu 3 sammu= tema üks samm. Mina pean sibama nagu pöörane, aga tema astub ühe sujuva ja pika sammu. Eemalt võib päris koomiline vaadata olla. Aga see selleks.

 Ma ei tea kui palju ma kaalu kaotanud olen, sest pole üle kuu aja kaalul käinud, kogu aeg unustan ära. Aga ma ei muretse, enesetunne on ju hea. 5,2 km läbisime, pedomeeter näitas. Kui tuleb meelde siis pühapäeval käin. Väike huvi on endalgi. Põhiline on see, et ma tunnen ennast ülihästi ja ma liigun. Hirmu tekitab pigem see kui algab loomeperiood, sest siis ma ei liigu eriti, muudkui kirjutan ja kirjutan ja elan kirjutamisel oleva kirjatüki maailmas nii, et ei vasta isegi kõnedele. Kuri kahtlus on, et see periood ei ole enam kaugel, juba mõned viimased nädalad sünnib minu sees järgmiseleromaani "ELU PÄRAST ELU 1 Trevori juhtum" järg, aga ma ei ole hakanud seda kirja panema. See on vaid aja küsimus millal hakkan. Pean kuidagi ennast korrale kutsuma ja loomeperioodil ka rajale saama, sest rajast loobuda ma ei plaani. Pigem läheb talvel raskeks, aga meie talved on nagu need on, ehk tuleb taas lumetu talv. Nüüd ilmselt paljud pahandavad, aga mulle üldse ei meeldi ei talv, ei lumi, ei külm...Olen SUVELAPS läbi ja lõhki!

 Nii kui me täna nina välja pistsime, hakkas sadama. Õnneks pakkisin enne postimajja minekut raamatud algul kilekotti ja siis riidekoti panin peale. Need märjaks ei saanud. 10 raamatut läks teele. Ja minu käest saate endiselt mu raamatuid osta. 15. juulil plaanin kodukandi laadale (Mihkli laat Pärnumaal, Mihklis )müüma minna ja seal võib müük hästi mina, seega hiljem võib hilja osta olla (otse minu käest). Hinnakirjad on mu facebooki leheküljel avalikult olemas, seega ma siia lisama ei hakka. Näevad ka need kes pole fb-s sõbrad. Samas võib ka tellimuse esitada selle postituse alla.

 Ma polegi sellel nädalal peale kahe korra rajale saanud, nii palju on tegemist olnud ja muidugi puude tegemine on meil endiselt käsil. Eile tuli taas ka noorem poeg appi ja koos poolvennaga said nad hulga ära saagida ja laduda. 5 riita pliidipuid on igatahes kuuris juba olemas. Ja teisipäeval siis hakkan oma 2,5 ruumi ahjupuid laduma, mis täna Autorihüvitusfondile ehk siis tänu teile, mu lugejad, soetatud saab! Aitäh!

Fotogalerii:
Germo vihmases Pärnus
Maavalitsuse esine park. Käisin Maavalitsuses, oli asja, tuleb veel minna..
...
Vallikäärus...
minutid Diana Aitai´ga....
Rannapargis...
võrratud, võrratud puud Rannapargis...
ESTONIA mälestusmärgi juures...
Muuli algus,...
raju torm algas, Germo puu kaitsva tiiva all...
meeletu sadu. kõik on hall...
läbimärg mina...saime tohutu vihma kaela...
vaid Jõnn oli meiega rajus sajus...
jõgi oli pmst maaga triiki...
veel 2 silda ületada ja siis kodus...
sild jahisadama lähistel...
oksaraod maas...
vaade kodu- ehk kesklinna sillalt...
kesklinna sillal...
5 rida pliidipuid kuuris, 2 mahub veel...


6. juuli. 2017.a.
Vana-Rääma

 Eil jõudis minuni mu uus raamat, jutukogu "RÖNTGENNÄGEMISEGA MEES" Kirjastaja, armas Anne-Mari Alver tõi need isiklikult mulle koju. Aitäh! Oli taas armas kohtumine!

Anne-Mari Alver on üks mu loomingu kirjastajaid ja mu lugude toimetajaid. Aitäh, et oled! 
Tutvustus:

Margit Petersoni „Röntgennägemisega mees” on valik lugusid, mis moodustavad kireva ja üha muutuva kaleidoskoobi elust endast. Juhtunud siin ja seal, selle ja teisega. Sinuga. Minuga. Veidi ringi vaadates meie kõigiga. Inimesel võivad olla soovid ja plaanid ja strateegiad, aga siis sekkub juhus, lüües kõik kaardid segamini. Vahel teeb juhuse sekkumine haiget – kõik oleks võinud olla hoopis teisiti, märksa paremini. Vahel toob juhus õnne – läks nii hästi, nagu poleks lootagi söandanud. Mõnikord on elu lihtne ja selge, siis jälle juhtub midagi, mida on raske selgitada. Ka pisut müstikat on elu loomulik koostisosa.

ISBN 9789949551453 Ilmumisaasta 2017 Keel eestikeelne Formaat Kõvakaaneline Lehekülgi 117 lk Mõõt 215x153x10 (mm) Kirjastus KENTAUR Lisamise aeg: 04.07.2017ISBN 9789949551453 ILMUMISAASTA 2017 KEEL eestikeelne FORMAAT Kõvakaaneline LEHEKÜLGI 117 lk MÕÕT 215x153x10 (mm) KIRJASTUS KENTAUR LISAMISE AEG: 04.07.2017
14.45 13.73 €
14.45 13.73 € LISA LISA OSTA
uus raamat!




Ma luban teile selle raamatuga põnevat lugemist! Tavaliselt kui ma jutukese valmis saan, mäletan millal ja kus selle kirjutasin, mis või kes inspireeris jne...Aga selle raamatu puhul olen isegi üllatunud, et mis hingeseisundis ma olin teatud jutukesi kirjutades jne...Päris põnev oli endalgi ülelugeda! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar