neljapäev, 13. juuli 2017

Kalli Ema 82. sünnipäeval

kallis Ema siin 20. aastane

 Nagu ma eile mainisin, tuleb tänane blogipostitus minu kalli Ema sünnipäevast. Ema ütleb alati, et ta ei taha sünnipäevi pidada, et nooremaks ju ei saa. Aga ega ei peagi alati pidama, kuid õnne soovimas võib ikka käia. Nii jõudsime ka meie Germoga otsusele, et sõidame kallile Emale külla just sünnipäevaks.

 Hommikul oli Pärnus soe suvi, mina muidugi panin ennast õhukeselt riidesse, kuid Germo pani õnneks tagi selga ja õigesti tegi. Enne Lõpet, või õigupoolest juba Ahastes hakkas laussadu, mis kestis lausa 6 tundi ja päädis sellega, et me ei saanudki Ema aiamaal lillede ilu nautimas käia. Nii me siis istusime toas, vaatasime vanu pilte, lobisesime, lahendasime ristsõnu, sõime torti jne...Aga imelised tunnid olid. Nagu näete olen ma järjekordselt Ema albumites sorinud. Ta ausõna lubas vanu pilte üle pildistada kui ütlesin, et jäädvustan need oma blogisse, sest blogi on nagu mu elulooraamat mõnes mõttes.

 Germo käis ka korra õues vihmast ilma nautimas. Ta on minu moodi, sest mulle meeldivad ka vihmased ilmad, aga siis, kui need on soojad. Täna kahjuks pööras ilm sügiseseks ja Lõpelt Pärnusse naastes näitas termomeeter vaid 14 sooja. Aga ehk homme särab taas päike. Minu hinges särab ta aastaringselt, vaatamata ka sellistele ilmadele mis just mulle ei ole.

 Fotogalerii kõneleb rohkem kui sada sõna, seega kalli Ema sünnipäeva auks saab minu blogi kordi rikkamaks, seda just fotode näol. Armastan!

Ja minu nimepäev on ju ka täna, nagu mu kallitel õdedel Reedal ja Margel. Palju õnne meile! Ja kõikidele teistele ka kellel täna mis tähtpäev iganes!

Fotod:
paremalt teine minu isa Heiti Peterson, laulab meeskooris (1964)
kallis Ema siin 18. aastane
Isa, vend, Ema (1964)
minu isa kunagi...
Germo täna Ema (vanaema) sünnipäeval
aasta siis oli 1980
tordileeee..
kollased pojengid...
kollased liiliad
pesukaru...
Germo
meie
Germo maja ees
...
puud on Lõpel nii pikaks kasvanud...
Veltsa tee, just Veltsa on mu sünniküla, paar km Mihklist, kus laupäeval laat toimub, näeme seal!


13. juuli. 2017.a.
Vana-Rääma

2 kommentaari:

  1. Kallis Margit! Tore kui on veel ema olemas...siis oled rikas!Ja Sul on emake veel olemas...Emal oli kindlasti hea meel teie tulekust! Tervitan ka nimepäeva puhul! Mul on täna kalli isa 95.synniaastapäev...Läheme surnuaeda ja meenutame teda ,sest ta oli ja on ka meile kallis ikka edasi!Palju jöudu Sulle Margit...sära edasi,siis saame meie ka köik osa!Kallistan!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, kallis Tiinakene! Saadan kallid vastu, sellised soojad, aga jõulised. Loodan ikka kunagi kohtuda ka, sest mitmeid aastakümneid on möödas. Tahaks nii kallida, sest olid juba siis meile väga kallis. Praegu saadan virtuaalkallid :)

      Kustuta