kolmapäev, 12. juuli 2017

Rada 52. päev + Kabriste


 Tänane rada kulges kesklinna. Mul lihtsalt oli sinna asja. Käisin raamatuid posti panemas ja siis oli maavalitsusse asja. Raamatud said teele saadetud.

 Kepikõndisime seega vähe, vast vaid paar kilomeetrit, kuna siis tuli Anneli ja viis meid maale. Tegelikult olin juba unustanud, et see oli meil plaanitud, kuna möödunud nädalal lihtsalt ei õnnestunud minna. Natuke korjasin ka värskeid ravimtaimi, grillisime ja olesklesime niisama. Mõnus oli, nagu ikka maal on alati õhku ja ruumi rohkem.

 Annelil on käsil vilgas maja remont, tublid ja töökad noormehed sahmisid ringi nagu usinad mesilased. Memm Meida käis luuamaterjali lõikamas ja kui meie Marika autoga linna hakkasime sõitma, tuli Meida just vitstega. Selline tore ja vahva päev möödus meil maal.

 Nüüd katsun vaikselt otsi kokku tõmbama hakata, saatin 5 külalist just ära. Kalli kooliõe ja ta abikaasa saatsin ka just ära. Ja uskuge või mitte, ma lähen täna vara magama. Homme on ju kalli Ema sünnipäev ja sõidame hommikul Germoga maale. Aga sellest blogin juba homses blogipostituses.

 Olge mõnusad ja nautige saabunud suve!

Fotod:
ilusad roosid kesklinnas..
ENDLA juures
...
Raamatukogu ees
ja kodusillale tagasi...
Anneli välidušš Kabristes
...
...
perekoer Tessa...
Germo kivikuningas
tegin pioneerilõkke
2 päevased kiisupojad...
lõuna...
ka nii saab
maasikad
Tessale tuli "sõber" külla :)
ilus...
vitaalne Meida-memm laisikul jalga puhkamas :)
särasilmsed Germo ja Meida-memm :)
ja see hetk kus Meida-memm luulmatarjaliga, mille ta ise lõikas, tuli. just sellised elurõõmsad on maamemmed ka 80 aastasena :)


12. juuli. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar