reede, 28. juuli 2017

KOHTUMINE ROTVEILERITEGA- Jaan Mikweldt


 Panin just käest Jaan Mikweldti romaani "Kohtumine rotveileritega." See kõneleb ühest noorest naisest kes põgeneb ühest linnast teise oma kallima eest kes teda petab. Selles teises linnas elab tema kriminaalpolitseinikust vend ja naine satub juhtumisi kriminaalmaailma keeristesse. Kõige naljakam asja juures on et selle teise linna mehed riburadapidi armuvad sellesse naisesse.

 Kui raamatu algus mind eriti ei köitnud, siis poole pealt läks nii huvitavaks, et ma otsustasin selle täna lõpuni lugeda. Niigi ohverdasin tänavused Pärnu Bluusipäevad, kuna igeme- ja hambapõletik (ilmselt) on sundinud mind valuvaigisteid neelama ja pool tundi peale tableti võtmist on mind otseses mõttes rajalt maha niitnud. Aga sellises olukorras ongi kõige parem lugeda. Rajale pole julgenud ka minna, sest hommikul käis mu külas armas Luule Luuse ja arvas, et olen külma saanud.

 Tegu on kriminaalromaaniga, mis peaks lugemishuvi pakkuma paljudele. Minule seostab see romaan suurel määral "Kättemaksukontoriga,"(kuigi see ta ei ole) seega peaks huvi pakkuma just selle seriaali fännidele. Romaanis on kõike, on armastust, pettumust, väga palju põnevust. Lausa nii palju, et hakkasin nii mõndagi õiglast ja süütut inimest kriminaaliks pidama lugemise käigus ja just see kõik tekitas põnevust. Aga lõpplahendus on hea, kuigi raamat tekitas huvi, et mis nendest tegelastest edasi sai. Aga seda tekitavad enamus raamatutest ja ongi hea kui lugejaile jääb ruumi fantaasiaks.

 See on teine romaan mille selle autori sulest läbi lugenud ja ma olen õnnelik, et mulle see võimalus avanenud on. Aitäh!

Julgen siiralt soovitada!

Rahva Raamatu lehelt:
21.69 20.61 €

RAAMAT

KOHTUMINE ROTVEILERITEGA

Autor: JAAN MIKWELDT
 6 Google +0  0 Share0

Regina Roosirotil on mitu põhjust ülikool raamatukogutöö vastu vahetada ja uude linna kolida. Pärast seda, kui armastatud noormees teda pettis, ei taha Regina temaga isegi mitte juhuslikult kohtuda! 
Uues sihtkohas elab juba Regina vend Juhan, kes töötab keskkriminaalpolitseis ja meeldib väga Regina heale sõbratarile, kelle juures raamatukogus on juhtumisi saadaval ka vaba töökoht.
Kõik klapib lausa suurepäraselt. Ent raamatuid armastaval Roosirotil pole kolides aimugi, et oma vennaga suheldes satub ta otse keerulise mõrvauurimise keskmesse.

28. juuli. 2017.a.
Vana-Rääma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar