teisipäev, 1. jaanuar 2019

KAHE EEMALOLIJA VILLA - Urve Tinnuri


 Täna sai loetud Urve Tinnuri romaan "Kahe eemalolija villa." Peab ju ikka väga hea romaaniga tegu olema, kui pärast uue aasta vastuvõttu, shampuse joomist,(prae küpsetamist ja söömist) presidendi kõne vaatamist ja kuulamist ning telekast Anne Veski juubelikontserdi vaatamist kibeled koju, sest öökapil lausa karjub raamat su järele.

 2016. aastal ilmus Urve Tinnuril romaan "Kaks ööd mahajäetud majas," mille kohta kirjutasin ka blogi ning jäin huviga järjeraamatut ootama. Oi, kuidas ma rõõmustasin, kui see raamat ilmavalgust nägi. Aitäh sulle, kallis Urve! See läheb ka eriliste raamatute riiulisse, sest tegu on taas pühendusega raamatuga. Nüüd saan uhkusega öelda, et olen kõik Urve romaanid läbi lugenud ja need ehivad mu raamaturiiuleid.

 On möödunud 4 aastat. Mis on saanud Hedes, kes pidi elama üle ränga kaotuse ja saama teada tõe oma vanematest?
 Raamatust tegutseb hullumajast põgenenud hull, kellel on kinnisidee Hede hävitada, see peaaegu tal õnnestubki, aga õnneks mitte päriselt.
  Hede elab selle nädala jooksul, mil ta vanemad reisile lähevad, üle kohutavaid katsumusi, aga tuleb nendest õnneks õnnelikult välja.
  Urve on meeletult hea olustikukirjeldaja. Olustik on ühes heas romaanis nii vajalik, ilma milleta, pole minu meelest raamatul saba ega sarvi. Aga Urve lausa maalib sõnadega, loob nii eheda olustiku, et ma lausa tunnen lõhnasid, kogu lugemise vältel. Ja no romantika, armastust, see on nii tajutav ja tuntav, äratuntav. Olen ka hingelt romantik, aga nii ehedalt vast endast seda külge välja kirjutada ei oska.

 Kui te tahate midagi tõeliselt huvitavat, põnevat ja kaasahaaravat lugeda, lugege just seda romaani! See on üsna ahjusoe romaan ja poodides ka saadaval. Mina olen üliõnnelik, et just see raamat sillutas mulle lugemistee uude aastasse.

 Armastan!

01.01.2019.a.
Vana-Rääma

Rahva Raamatu lehelt:
Raamat

KAHE EEMALOLIJA VILLA

Autor: URVE TINNURI
 3 Google +0  0 Share0
Urve Tinnuri kolmas romaan „Kahe eemalolija villa” on otseseks järjeks 2016. aastal ilmunud romaanile „Kaks ööd mahajäetud majas”. Nagu eelmine, on ka uus raamat oma žanrilt kogupereromaan, mõeldud lugemiseks nii hilisteismelistele kui ka nende vanematele, romaani sündmused leiavad aset tänapäeval. 
Eelmise romaani põnevatest ja dramaatilistest sündmustest on möödunud neli aastat, vahepeal kaheksateistkümneaastaseks saanud Hede otsustab veeta nädala, mil ta vanemad Hispaanias puhkavad, ihuüksi samas suvilas, kus aastatetagused traagilised sündmused aset leidsid. Ta on kindel, et seekord midagi ei juhtu...
ISBN 9789949730728
Ilmumisaasta 2018
Keel eestikeelne
Formaat Pehmekaaneline
Lehekülgi 144 lk
Mõõt 210x146x12 (mm)
Kirjastus CANOPUS
Lisamise aeg: 30.11.2018  
17.05 16.20 €
Kaupluses püsikliendile: 16.20 €
Kaupluses: 17.05 €
Kaup kätte: Kiirtellimusega: homme, 02.01

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar